۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
13:53
کد خبر : 8657390
۱۰:۳۳

۱۳۹۵/۰۱/۲۱
یک متخصص تغذیه:

بیماران میگرنی از خوردن مرکبات و غذاهای پرنمک پرهیز کنند

یک متخصص تغذیه گفت: افرادی که دارای بیماری میگرن هستند باید بدانند رژیم غذایی در تشدید میگرن بسیار موثر است؛ شکلات، نوشیدنی‌های الکلی، مرکبات و غذاهای پرنمک درد را در میگرن تشدید می‌کند.
به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، دکتر شهرام خزایی، گفت: یکی از بیماری‌هایی که بیمار با سردردهای بدی مواجه می‌شود میگرن است که بسیار دردناک است و گاهی اوقات بیمار درد خارج از تحمل افراد می‌شود.

وی افزود: این بیماری که یک نوع سردرد مزمن محسوب می‌شود و در خانم ها بیشتر دیده می‌شود که البته با بالا رفتن سن رو به بهبودی می‌رود.

این متخصص تغذیه گفت: حالت تهو، کم اشتهایی و اختلالات بینایی را می‌توان از عوارض میگرن نام برد که افراد باید مراقب این عوارض باشند و تا می‌توانند از محیط های استرس زا دور بمانند و از تغذیه مناسبی برخوردار باشند.

خزایی، تصریح کرد: افرادی که دارای بیماری میگرن هستند باید بدانند رژیم غذایی در تشدید میگرن بسیار موثر است؛ شکلات، نوشیدنی‌های الکلی، مرکبات و غذاهای پرنمک درد را در میگرن تشدید می‌کند که باید مراقب باشند.

وی ادامه داد: افراد میگرنی هرگز دخانیات استعمال نکنند و گرسنه نمانند تا بتوانند بیماری خود را کنترل کنند.

این متخصص تغذیه گفت: افراد باید بنا به شرایط جسمانی خود خوراک خود را نتظیم کنند و به نوعی دکتر خود باشند تا کمتر دچار عوارض‌های گوناگون شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید