به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، سردار علي فضلي جانشين رئيس سازمان بسيج مستضعفين، در مراسم گراميداشت دو شهيد گمنام كه در جوار مسجد نور مجتمع ولايت كميته امداد امام خميني(ره) خاكسپاري شدهاند، با اشاره به آزمون بزرگ پذيرش قطعنامه 598، بيان داشت: استراتژي امام(ره) اين بود كه چنانچه جنگ 20 سال هم طول بكشد، تا تنبيه متجاوز ادامه يابد؛ اما ايشان مجبور شدند تحت شرايطي جام زهر را به فرموده خود بنوشند؛ كه البته اين هم براي حفظ نظام بود.
وي با تأكيد بر اينكه قبولي رزمندگان و مردم در آزمون پذيرش قطعنامه زيباترين قطعه تاريخ انقلاب اسلامي بود، افزود: دشمن در آن شرايط تصور ميكرد در جامعه ما اختلاف و دو دستگي وجود دارد؛ به همين دليل حمله سراسري خود را مجدداً به سرزمينهاي كشورمان آغاز كرد؛ اما حضور پر شور مردم در جبههها نشان داد كه دشمن هنوز مردم ما را نميشناسد.
سردار فضلي در ادامه با تشريح عمليات فتح فاو عنوان كرد: عراق در طول هشت سال جنگ تحميلي هيچگاه از اروند رود عبور نكرد؛ زيرا دانش آن را نداشت؛ درحاليكه رزمندگان اسلام در عمليات فتح فاو با عبور از اروند رود نشان دادند كه دانش عبور از اروند را دارند و به واسطه همين دانش توانستند فاو را به تسخير خود در آورند.
وي همچنين گفت: آزموني كه با پذيرش قطعنامه 598 آغاز شد و مردم و رزمندگان در آن نمره قبولي گرفتند امروز همان مردم و رزمندگان در آزمون جديدي قرارگرفتهاند كه پاسداشت خون شهداست؛ البته اين آزمون در ادامه همان آزمون پذيرش قطعنامه قرار دارد.
جانشين رئيس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه به حضور بيش از شش ميليون زائر در سرزمينهاي نور اشاره كرد و گفت: در روزهاي اخير يادمان بوالحسن در غرب كشور با كمك كميته امداد امام خميني(ره) افتتاح و آماده پذيرايي از زائران سرزمينهاي نور است.