
به گزارش خبرگزاری بسیج از شهرستان کنگان، محمدجواد کاشفی امروز در نشست خبری با بیان اینکه فنی و حرفهای شهرستان دارای ۱۰ کارگاه در بخشهای دولتی اظهار داشت: کارگاههای برق صنعتی، جوشکاری، صنایع غذایی، عکاسی از جمله این کارگاهها هستند که در حال ارائه خدمات به مهارت جویان هستند.
رئیس فنی حرفهای شهرستان کنگان گفت: تقویت و توانمندسازی نیروهای افراد شاغل نیز از رسالت فنی وحرفهای است که در این راستا خوشبختانه اقدامات خوبی صورت گرفته است.
کاشفی با اشاره به موقعیت شهرستان کنگان و استقرار صنایع در آن بیان کرد: جوانان هنرجوی شهرستان باید متناسب با موقعیت شهرستان و نیاز صنایع مستقر در منطقه آموزش داده شوند تا در آینده بتوانند در این صنایع استخدام شوند.
وی ادامه داد: تعامل با رسانهها میتواند در پیشبرد اهداف فنی و حرفهای موثر باشد و همچنین انتظار میرود رسانهها در تشویق مردم به ویژه جوانان برای شرکت در دورههای فنی و حرفهای تلاش کنند.
این مقام مسئول بیان کرد: خوشبختانه با ایجاد همدلی بین کارمندان و مربیان و همچنین تعامل داخلی و خارجی مرکز توانستیم روند آموزشی و حرفهای شهرستان را به خوبی رشد دهیم.
کاشفی با اشاره به افتتاح دومین مرکز تربیت مربی کشور در شهرستان کنگان مطرح کرد: خوشبختانه این یک اتفاق بزرگی برای شهرستان و استان است و با توجه به استقرار صنایع در منطقه این مرکز میتواند مربیان توانمندی را پرورش دهد.
رئیس فنی و حرفهای شهرستان کنگان ابراز کرد: اولین مرکز صلاحیت حرفهای گاز در سفر معاون وزیر رفاه در سال گذشته با قرارداد بالغ بر یکهزار نفر مصوب شد که خوشبختانه افراد زیادی از طریق این مرکز در شرکتهای مستقر استخدام شدند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای توانمندسازی سربازان شهرستان اظهار داشت: یک کارگاه جوشکاری برای افزایش مهارت سربازان سپاه شهرستان و همچنین چهار کارگاه آموزشی در پادگانها که در این کارگاهها مهارتهای مختلفی از جمله جوشکاری، برقکاری به سربازان آموزش داده میشود.
وی به طرحهای اجرا شده در شهرستان اشاره کرد و گفت: طرحهای مختلفی در راستای اشتغالزایی و مهارت افزایی از جمله طرح سند توسعه آموزش مهارتی استان با رویکرد شناسایی نیازهای منطقه جنوب استان، سندجامع توسعه آموزشهای مهارتی شهرستان، طرح اشتغال بانوان کنگان از جمله طرحهای اجرا شده در شهرستان میباشند.
رئیس فنی و حرفهای شهرستان کنگان با اشاره به طرح رابین کاردون گفت: این طرح یکی از طرحهای جدیدی است که از طریق گوشیهای همراه اجرا میشود.
وی ادامه داد: اپلیکیشن رابین کاردون دارای تکنسینهای مختلفی برای تسهیل امور روزمره شهروندان از جمله دسترسی سریع و امن به برقکار، جوشکار، کارگر و... از جمله خدمات این طرح است که بزودی از آن رونمایی و به صورت نهایی اجرا خواهد شد.
کاشفی بیان نمود: همزمان با شیوع ویروس کرونا در شهرستان خوشبختانه در مرکز فنی حرفهای بیش از ۸۰ هزار ماسک ساخته و بین نیازمندان توزیع شد.
مسئول و حرفهای شهرستان با اشاره به شیوع ویروس منحوس کرونا در کنگان گفت: خوشبختانه همزمان با شیوع این ویروس منحوس کارگاههای ما تعطیل نشد و توانستیم از ظرفیت فضای مجازی استفاده و با تشکیل گروههای مختلف در برنامههای اجتماعی آموزشهای لازم را به هنرجویان بفرستیم؛ خوشبختانه این کار در کاهش آسیبهای اجتماعی نیز بسیار موثر بود.
رئیس فنی و حرفهای شهرستان کنگان با تاکید بر ترویج فرهنگ مهارت آموزی بین مردم ابراز کرد: باید دید جوانان به مهارتهای فنی و حرفهای فقط دید استخدام نباشد و این را باید بدانند که فرا گرفتن مهارتهای مختلف فنی و حرفهای میتواند در آینده اشتغال ایجاد کند.
وی افزود: ما با حضور در مساجد و مدارس سطح شهرستان سعی در تشویق و جذب مردم به سمت آموزشهای فنی و حرفهای کردیم که انتظار داریم رسانهها نیز در این امر ما را همیاری کنند.
کاشفی گفت: ما آمادگی کامل جهت ایجاد کارگاهای ثابت در روستاها را داریم که باید شوراها و دهیاران روستاها با ما همکاری کنند تا ما تجهیزات و مربی را در اختیار آنها قرار دهیم.
انتهای پیام/