به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، طرح ضیافت علوی همزمان با عید سعید غدیر خم در مراغه آغاز شده و روزانه پنج هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع میشود.
ستاد غدیر مراغه با مشارکت خیران و جوانان از عید غدیر تا شش روز دیگر هر روز غذای گرم تهیه و توزیع میکند.
همزمان با این طرح اعضای کانون توسعه مراغه نیز پنج هزار پرس غذای گرم تهیه و توزیع کردند.
غذایها تهیه شده در طرح ضیافت علوی به همت گروههای جهادی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی میان خانوادههای آسیب دیده از کرونا توزیع میشود.
یادداشت اختصاصی نایب رئیس مجلس برای خبرگزاری بسیج؛
یادداشت |
یادداشت سردبیر |