سرهنگ دوم پاسدار مهدی احمدزاده جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شوط امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در شهرستان شوط، هدف از پخت و توزیع غذا در بین مناطق محروم شهرستان را نهادینه کردن فرهنگ علوی دانست و عنوان کرد: در تهیه و پخت غذا از ظرفیت خیرین شهرستان استفاده شده و امید است این فرهنگ همدلی و همزبانی به صورت مستمر در این شهرستان ادامه یابد.
وی با بیان اینکه هم اکنون نسبت به اجرای مرحله دوم رزمایش کمک مومنانه در استان نیز اهتمام میشود، ادامه داد: در لبیک به منویات رهبری، برای حمایت از اقشار آسیب دیده از کرونا اهتمام خواهیم کرد.
انتهای پیام