
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، دکتر سولماز میرزامحمدی اظهار کرد: با توجه به شیوع موج دوم اپیدمی ویروس کرونا و قرارگیری شهرستان در وضعیت قرمز به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری، حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، ضمن ابلاغ پروتکلهای بهداشتی به واحدهای تحت پوشش و نظارت بهینه و دقیق بر رعایت پروتکلهای مربوطه، آموزش پرسنل شاغل در واحدهای تولیدی از طریق مسئولین فنی و کنترل کیفی واحدهای مذکور را در دستور کار خود دارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: در کلیه واحدهای تولیدی تحت پوشش، نظارت و پایش تامین اقلام حفاظتی مانند ماسک و دستکش و محلولهای ضدعفونی کننده و ضدعفونی کننده سطوح و رعایت فاصله اجتماعی و غربالگری کارکنان در بدو ورود به واحد تولیدی و جلوگیری از ورود افراد با علائم مشکوک به علائم حاد تنفسی مورد تاکید قرار میگیرد که خوشبختانه در این زمینه عزم و اهتمام جدی از جانب مسوولین واحدهای تولیدی نیز وجود دارد.
درخواست پذیرش مسوولیت اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش به منظور قطع زنجیره انتقال کرونا وی تصریح کرد: هر چند انتقال مستقیم ویروس کرونا از طریق مواد غذایی تاکنون توسط مراجع معتبر بین المللی و به ویژه سازمان بهداشت جهانی مورد تایید قرار نگرفته است لیکن با توجه به پایداری ویروس بر روی کلیه سطوح، کماکان سطح بسته بندی مواد غذایی احتمال آلودگی و خطر و انتقال ویروس بیماری را دارد؛ لذا ضدعفونی کردن و شستشوی سطوح بسته بندی مواد غذایی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری الزامی میباشد.