
حسینعلی شهریاری در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان، اظهار داشت:خبرنگاری جز مشاغل سخت است و شهدای بسیاری از این عرصه تقدیم نظام و انقلاب شده اند، که یکی از شهدای رسانه و خبرنگار در حوزه دفاع از حرم و مقاومت، شهید محسن خزایی می باشد.
وی ادامه داد: مسئله مهم و دغدغه اصحاب رسانه در شرایط کنونی بیماری منحوس کرونا است که این قشر نیز تحت فشار از سوی مردم هستند، خبرنگاران این دغدغه را دارند، که باید مشکلات مردم را پیگیری کنند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به این مطلب که خواسته ما از اصحاب رسانه شفاف سازی است، بیان کرد: ما در مجلس مطالب را شفاف بیان میکنیم و انتظار میرود که خبرنگاران هم واقعیتهای موجود را به مردم منتقل کنند.
نماینده مردم زاهدان در ادامه تصریح کرد: متأسفانه علی رغم پیش بینیهای انجام شده تاکنون دانشمندان نتوانستهاند ویروس کرونا را مهار کنند و اکنون به این نتیجه رسیدهاند که باید با کرونا زندگی کرد.
وی افزود: در حال حاضر در کشور ما ۴ شرکت دانش بنیان بر روی واکسن کرونا تحقیق میکنند که امیدواریم تا اواخر پاییز و یا اوایل زمستان به نتیجه برسند.
رئیس کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد: باید قبول کرد که تولید واکسن و پس از آن به تولید انبوه رساندن آن، کاری دشوار است، زیرا دانشمندانی که واکسن آنفولانزا را تولید میکنند هنوز نتوانستند برای تمامی مردم جهان واکسن تولید کنند.
شهریاری با اشاره به اینکه، هنوز هیچکدام از روشهای طب سنتی برای درمان کرونا تائید نشده است، تصریح کرد: البته در کشور چین هم از برخی روشهای سنتی برای درمان کرونا استفاده میشود.
وی از احتمال شیوع نوع شدید آنفولانزا در پاییز و زمستان خبر داد و تصریح کرد: این نوع آنفولانزا هر ۱۰ سال یک بار تکرار میشود و امسال نیز نوبت تکرار ده ساله آن است.
رئیس کمیسون بهداشت و درمان مجلس در پایان اظهار داشت: وزارت بهداشت و درمان باید زیرساختهای لازم اعم از تامین دارو گرفته تا تجهیزات پزشکی را برای درمان آماده کند.