
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، علیاصغر حجی با بیان اینکه برداشت انگور از سطح سه هزار و ۵۷۹ هکتار از باغات انگور شهرستان شاهرود آغاز شد، اظهار کرد: به علت سرمازدگی و تگرگ میزان تولید انگور شهرستان به نصف کاهشیافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از «خلیلی، یاقوتی و پرلت» بهعنوان مهمترین ارقام انگور این شهرستان نام برد و افزود: ارقام انگور میانرس شامل «عسگری، لعل، شاهانی، صاحبی و کشمشی» و ارقام دیررس شامل «سفید فخری، سرخ فخری (شاهرود) و ریشبابا» است.
حجی اضافه کرد: برداشت انگور از سطح باغات این شهرستان از اواسط تیرماه با ارقام زودرس شروع و تا پایان مهرماه با ارقام دیررس ادامه دارد.
وی با بیان اینکه برنامههای متعددی برای افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی این شهرستان پیگیری میشود تصریح کرد: احداث باغات نوین برای کاهش بیماریها و آفات باغی، برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی، رعایت توصیههای تغذیهای مناسب برای ماندگاری بالای میوه و بازار رسانی مناسب، اصلاح روشهای آبیاری و استفاده از سامانههای نوین آبیاری در دستور کار این مدیریت است.