به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، عسکرعلی جوانبخت مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به رسالت خبرنگاران در اطلاع رسانی دقیق بیان کرد: زبان هویت انسان را نشان می دهد. هیچ موجودی در جهان زبان محاوره ای را ندارد و فقط انسان است که این خصلت را دارد. تنها چیزی که می تواند به انسان در راستای پیشرفت کمک کند، تقویت ذهن است که با این ترفند می توان جهانی سالم تر ایجاد کرد و در این مسیر کتابخوانی نقش مهمی دارد.
وی گفت: طرح آجر به آجر، استاندارد سازی، تخریب و بازسازی و مقاوم سازی، مشارکت خیرین و مکان یابی از مسایل مهم و در حال اجرای نوسازی مدارس است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین در ادامه با اشاره به طرح آجر به آجر اظهار کرد: در طرح تحولی آجر به آجر، کرونا موجب شد از رسالت اصلی و همایش های اصلی که در استان اجرا می شد محروم شویم اما نمی توانستیم این دغدغه ساخت مدارس را کنار بگذاریم لذا در راستای این امر اقداماتی را انجام دادیم.
جوانبخت عنوان کرد: تاکنون سه پویش شامل پویش محرمی با دو طرح و پروژه سه کلاسه با ۲۲۰ میلیون تومان اعتبار در روستای شنازند کوهین با سی درصد پیشرفت و پروژه یک کلاسه ساغران سفلی با ده درصد پیشرفت در حال اجراست.
وی افزود: پویش «من هم یک مادرم» با یازده پروژه و مشارکت ۱۹ هزار و ۷۰۰ دانش آموز با صد میلیون تومان کمک دانش آموزی و یکی از واحدهای صنایع غذایی و خیرین با کمک مالی بالغ بر بیست میلیارد تومان در حال اجراست که مجموعا ۵۶ کلاس درس می باشد.
جوانبخت تصریح کرد: پویش سوم آجرهای مهربانی است که همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز شد و تا ماه محرم ادامه دارد و از زمان آغاز پویش تا کنون ۳ هزار دانش آموز در آن مشارکت کردند.
مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین در ادامه در زمینه تخریب و بازسازی مدارس تصریح کرد: در سال ۷۶ حدود ۷۰ درصد مدارس نیاز به تخریب و بازسازی داشت و در آخرین آمار به دست آمده حدود یک و نیم درصد مدارس استان برابر ۴۰ واحد آموزشی تخریبی است که حدود ۵ ممیز ۸ دهم درصد از مدارس برابر ۱۰۰ واحد آموزشی نیاز به بازسازی دارد و بیشتر مدارس تخریبی در شهرستان البرز و بویین زهرا می باشد و در قزوین ۶۶ واحد نیاز به مقاوم سازی و ۴۶ واحد نیاز به تخریب و بازسازی دارد.
وی در بحث استانداردسازی گرمایشی مدارس استان اضافه کرد: تا کنون حدود ۴ هزار و ۷۵۶ کلاس درس استاندارسازی گرمایشی شده و در سال ۹۹ حدود ۳۶۵ کلاس درس در دست اجراست و ۸۰۳ کلاس درس نیز تا پایان سالجاری به اتمام می رسد به طوری که تا پایان سال دیگر هیچ کلاس درس غیراستاندارد گرمایشی در استان وجود نخواهد داشت.
این مسوول یادآور شد: امسال تا پایان سال، ۳۳ مدرسه با ۱۶۷ کلاس درس تحویل استان می دهیم این در حالی است که در شهرک مهرگان ۳۷ واحد مدرسه نیاز است. ۷۵ واحد آموزشی در کل استان می خواهیم که ۳۷ مهرگان، ۲۰ تا شهرک های اقماری، ۱۰ تا صورتک و ولایت، دو مدرسه در مینودر می باشد.
جوانبخت افزود: پروژه های خیرساز در دست اجرا ۴۹ مدرسه در سال ۹۹ بوده و در سال جاری ۳۱ خیر تا کنون مشارکت کرده اند.
وی گفت: طرح استقرار مکان یابی مدارس نیز در حال اجراست که باید تا پایان سال عملیاتی شود که با تحقیقات کارشناسی، برنامه ریزی میان مدت و بلند برای توسعه فضاهای آموزشی، تخصیص منابع به مناطق نیازمند و در نتیجه ایجاد عدالت آموزشی، ساماندهی فضاهای اموزشی، احداث مدارس و مجتمع اموزشی، استانداردسازی و با تخصیص فضاهای آموزشی متناسب، هزینه کرد بهینه، اعتبارات و خیرین مدرسه ساز از اهداف این طرح است.
انتهای پیام/۱۰۱۰
دتت