۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
15:50
کد خبر : 9378625
۲۱:۵۱

۱۴۰۰/۰۷/۰۶

همایش دختران زینبی در پوئینک قرچک برگزار شد

همایش دختران زینبی به مناسبت هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی در حسینه پوئینک قرچک به همت حوزه حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها برگزار شد.

 

به گزارش خبرنگار سپاه استان تهران خبرگزاری بسیج، همایش دختران زینبی برای دختران طرح شهیدبهنام محمدی با سخنرانی خانم مظلومی کارشناس علوم قرآنی و استاد حوزه علمیه برگزار  شد.

خانم مظلومی عنوان کرد: هر کس دختری داشته باشد و او را خوب تربیت کند و از نظر علم و ادب و احکام و معارف اسلامی او را آشنا سازد. چنین دختری مانع از رسیدن آتش جهنم به پدر و مادرش خواهد شد.

درادامه تشریح کرد: رابطه دختران با مادر باید طوری باشد که درس عفت، تقوا، عبادت، پاکی و خداترسی به دختران بدهند. درس مادری و شوهرداری و بچه داری و خانه داری و همه هنرهای زندگی را با عواطف پاک خود آموزش دهند. آنچه دختران در خانه از مادران می آموزند بعد ها در زندگی مشترکشان منتقل می شود، خوب یا بد.نوع روابطی که مادر با پدر خانواده دارد، موضع گیری هایش در برابر نرمی یا تندی پدر مهم است.

دختران از مادران خود خیرخواهی یا بدخواهی، حفظ زبان از غیبت و یا برعکس تهمت و دروغ و خلاصه هر عمل خوب یا بد الگو می گیرند.

مادر که محور محبت و عاطفه است با محبت ها و نوازش هایش عواطف پاک خود را به دختران و بچه ها منتقل می کند.

مادران باید اسرار خود را بخصوص در زمان بلوغ دختر حفظ کنند و احکام دوران بلوغ دختران را به آنها یاد دهند و از آنان مراقبت نمایند.

خانم مظلومی ادامه داد: با توجه به اینکه حضرت زینب (س) دارای مال و ثروت، مقام و منصب بود هیچ‌گاه غرور و تکبر نداشت و همیشه از تجملات و تشریفات دوری می‌کرد. متأسفانه آنچه امروز برخی از زنان ودختران جامعه گرفتار آن شده‌اند تجملات و تشریفات است که اکثر طلاق‌ها به همین علت است بنابراین زنان ودختران شیعه می‌توانند راه صحیح زندگی کردن را از حضرت زینب (س) الگو بگیرند.

این استاد دانشگاه و حوزه تصریح کرد: حضرت زینب (س) همانند برخی از خانم های امروز هر حرفی را به زبان نمی‌آورد و در هر فتنه‌ای شرکت نمی‌کرد بلکه با عقلانیت تصمیم می‌گرفت.

وی بابیان اینکه زینب (س) اسوه شجاعت و استقامت بود، اظهار کرد: ایشان در بدترین شرایط توانست واقعه کربلا را مدیریت کند به‌طوری‌که دشمن نتوانست این واقعه را به نفع خود تمام کند.

بزرگ‌ترین درس از حضرت زینب (س) را موضوع حیا، عفاف و حجاب اعلام کرد و گفت: یکی دیگر از القاب این بانوی بزرگوار «غیرت الله» بود چراکه در هر مکانی می‌دانست باید چگونه سخن بگوید و رفتار کند.

وی تأکید کرد: امروز بیشتر از هر زمان دیگری به سبک زندگی زینبی نیاز داریم، بنابراین برای دفاع از حریم اهل‌بیت (ع) باید از سخن نخست این بانوی بزرگوار در واقعه کربلا که در مورد حیا، عفاف و حجاب بود تبعیت کنیم.

 ./انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید