به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، سردار حسین زارع کمالی در نشست شورای ادارای استان یزد که به مناسبت هفته بسیج با حضور تعدادی از فرمانده هان بسیج و مدیران استان برگزار شد با اشاره به پتانسیل و ظرفیتهای بسیج در زمینههای اجرایی استان اظهار داشت: هدف بسیج کمک به نظام مسائل استان و کشور است و در این زمینه برای کمک به همه دستگاهها اعلام آمادگی میکنیم.
وی ادامه داد: امروز ماموریت اصلی بسیج، ایجاد تمدن نوین اسلامی برای ظهور منجی عالم بشریت است.
زارع کمالی با تاکید بر اینکه در اوایل انقلاب که این نظام مورد تهدید دشمنان قرار گرفت با تدبیر امام راحل، بسیج دهها میلیونی شکل گرفت، افزود: این نهاد مردمی با بهره گیری از فرهنگ عاشورا و با ایمان و اقتدار و با دفاع از انسانیت و با عزت و شرف انسانیت شکل گرفت.
فرمناده سپاه الغدیر با بیان اینکه بسیج با استفاده از روحیه اخلاص توانسته بسیاری از تهدیدات را تبدیل به فرصت کند، خاطرنشان کرد: امروز با همان روحیه و با یاری و همراهی مسئولان و مردم، تهدیداتی که دشمنان در جنگ نابرابر ترکیبی و شناختی برای جمهوری اسلامی تدارک دیده اند، تبدیل به فرصت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه تمامی مسئولان یک هدف را دارند، تصریح کرد: پیاده کردن تمدن اسلامی، هدف اصلی و نهایی مسئولان است که امیدواریم بتوانیم در این مسیر قدم برداریم.
فرمانده سپاه الغدیر با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب دارای سه مقطع است، اظهار داشت: یکی از نقطه ضعفهای جبهه انقلاب برای ادامه مسیر همین موضوع است که این سه گام را با هم بررسی میکنیم اینکه کجا بودیم و کجا هستیم و کجا خواهیم رفت را باید به درستی تبیین کنیم.
وی ادامه داد: برای بررسی اینکه کجا بودیم باید شرایط فعلی را مد نظر داشت، زیرا امروز دشمن به دنبال ممانعت از صدور سلاحهای پیشرفته توسط جمهوری اسلامی است، ولی در ابتدای انقلاب مانع وارد کردن سلاحهای سبک به کشور میشدند که همین موضوع نشان میدهد چالش استکبار با کشور ایران امروز از موضع ضعف ما نیست بلکه از موضع اقتدار است، زیرا دشمن به خوبی دریافته که اگر جلوی انقلاب گرفته نشود، حکومت مدنظر غرب رو به افول خواهد رفت.
فرمانده سپاه الغدیر با تاکید بر اینکه برای پیاده کردن بیانیه گام دوم تمامی دستگاهها باید برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند داشته باشند، اظهار داشت: بسیج در همین زمینه سند راهبردی ۱۰ ساله را تنظیم کرده که دارای دو مقطع پنج ساله است و مهمترین دلیل سند اعتلای بسیج بود که در این زمینه این برنامه کلان تنظیم شد.
وی ادامه داد: در استان یزد با کمک و همراهی مسئولان اهداف این برنامه کلان که در راستای استحکام بخشی درونی و پیش روندگی و پیش برندگی بسیج و مردمی کردن مباحث امنیت پیگیری میشود.
زارع کمالی با اشاره به اینکه ۱۲ قشر تخصصی بسیج در دستگاههای مختلف و هفت قشر عمومی و بسیج محلات در محلات ماموریتهای دستگاههای مختلف را با کمک مدیران جهادی پیاده خواهند کرد، یادآور شد: هر اتفاقی در این استان به وقوع پیوسته، مدیون همراهی و همکاری مدیران جهادی و پشتیبانی مدیران استان بوده است.
وی ادامه داد: راهبرد پیش روندگی بسیج با هدف تربیت ۸ میلیون جوان مومن و انقلابی پای کار است که در این زمینه تقویت پایگاههای بسیج و بستر سازی برای فعالیت بیشتر آنها مدنظر است که در این زمینه ۲۰۰ پایگاه از ب به الف و ۱۰۰ پایگاه از درجه ج به ب ارتقا یافته است که امیدواریم تمامی این پایگاهها به سطح الف برسد.
فرمانده سپاه الغدیر یکی از برنامههای محوری بسیج را تحقق محله اسلامی ذکر و تصریج کرد: در این زمینه ۱۰۰ محله شناسایی شده و برنامههای مختلفی برای اجرا در این محلهها مدنظر است که امیدواریم با کمک و همراهی مسئولان استان بتوانیم اهداف مدنظر را در آن محلهها پیاده کنیم و این موضوع تاکنون در مباحث کرونا و سیل ثابت شده که هرکجا محله سرزنده تری داشتیم بهتر توانستیم با مشکلات مقابله کنیم.
وی با اشاره به وجود حلقههای صالحین خواستار تشکیل حلقههای صالحین در سطح ادارات شد و اظهار داشت: این حلقهها در سطح ادارات میتواند با هدف برطرف کردن مشکلات استان تشکیل شود که اگر این اتفاق به وقوع بپیوندد کمک شایانی به تحقق محله اسلامی خواهد بود.
فرمانده سپاه الغدیر با اشاره به وجود قرارگاه فرهنگی و هنری در راهبرد اول بسیج بیان داشت: در این قرارگاه سبک زندگی و مباحث جمعیت و خانواده با جدیت پیگیری میشود همچنین اقدامات خاصی در ۱۸ محله حاشیه شهر در این زمینه پیگیری شده است.
وی به مرمت و ترمیم ۱۸۰ خانه محرومین اشاره کرد و گفت: ۱۹ خانه محرومین که به دلایل متعدد چندین سال معطل مانده بود از همین ماه آغاز میشود و دهه فجر تحویل خواهیم داد و این آمادگی را داریم که اگر زیرساختهای لازم مهیا شود، ۲۰۰ خانه محرومین را در مدت یک سال و نیم آماده کنیم.
زاع کمالی یکی از برنامههای جانبی اجرا شده دیگر توسط سپاه الغدیر را آبرسانی به روستاها ذکر و تصریح کرد: در حال حاضر ۱۲ مجمع شهرستانی در قالب ۷۲ کارگروه ایجاد شد که ۷۶۰ مسلئه استان احراز و در حال چاره اندیشی برای آن هستند که امیدواریم با این مجمعها و کارگروهها بتوانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم.
وی با تاکید براینکه مردم یزد مردمانی نجیب همراه و با بصیرت هستند، تصریح کرد: این موضوع میتواند با همراهی و همکاری مسئولان و مدیران جهادی ارتقا یابد و استان یزد و استان یزد را به یک الگو تبدیل کند.