به گزارش خبرگزاری بسیج، اختتامیه طرح مانا با حضور رئیس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود، کارشناس معاونت پیشگیری بهزیستی استان و جمعی از کارشناسان اداره بهزیستی شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود با اشاره به برگزاری طرح مانا برای ۱۰۸ نوجوان شاهرودی گفت: سه موسسه ندای سلامت روان خانواده، آتیه سبز و دوستداران کودک و خانواده در قالب ۸ گروه و ۶ تسهیل گر عهده دار اجرای این طرح بودند.
جهانسیر هدف نهایی طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان (مانا) را ارتقای سرمایه اجتماعی نوجوانان و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی عنوان کرده و افزود: موضوعاتی مهمی، چون آموزش مهارتهای زندگی، افزایش اعتماد به نفس، مهارت نه گفتن، آموزش والدین، مهارتهای فرزند پروری، کودکان کار، اعتیاد، ترک تحصیل نوجوانان و زیباسازی شهری در این طرح مورد تاکید قرار میگیرد.
او دوره نوجوانی را سن بلوغ، سن رشد زیستی و جسمانی و سن رشد روانی و اجتماعی عنوان کرده و ادامه داد: با توجه به شکل گیری بسیاری از ارزشها و منشها در این سن، سازمان بهزیستی تلاش کرده است با اجرای فرآیند یادگیری مشارکتی نوجوانان، حمایت و پشتیبانی از مشارکت نوجوانان و ارائه دستاوردهای آنها در نمایشگاه ها، در تثبیت شخصیت و نهاد این افراد موثر باشد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان شاهرود ابراز امیدواری کرد با توجه به رویکرد محله محوری این طرح، شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی در بین نوجوانان باشیم.