۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
21:13
کد خبر : 9480021
۱۳:۲۲

۱۴۰۱/۱۰/۱۰

برداشت میوه گرمسیری کُنار در سیستان و بلوچستان آغاز شد

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت میوه گرمسیری کُنار از سطح ۹۸۰ هکتار از باغات جنوب این استان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، اردشیر شهرکی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، متوسط برداشت کُنار در هر هکتار را ۹ تن ذکر کرد و اظهارداشت: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه و سفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.

وی بیان کرد: شهرستان‌های فنوج، سرباز، نیکشهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب می‌شوند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارا بودن مقادیر نسبتا مناسبی از ویتامین B ،E، کلسیم، فسفر و آهن است.

شهرکی با بیان اینکه برداشت کُنار در سیستان و بلوچستان تا اسفند ادامه دارد گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۶ هزار و ۵۰۰ تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید