سرهنگ پاسدار فرحانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج ضمن عرض گرامیداشت دهه مبارک فجر هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد شور و نشاط اجتماعی و احیای غذاهای محلی و بومی و پررنگ سازی و برجسته تر شدن پخت غذاهای سنتی و محلی و همچنین ایجاد فضای رقابت و هیجان در میان خانواده ها عنوان کرد.
ایشان افزودند: بیش از ۵۰ نوع غذای محلی و شیرینی در دارخوین از توابع شادگان تهیه گردید
در پایان تصریح کرد: در جشنواره غذایی سعی شده غذاهای سالم ، با همکاری اولیا دانش آموزان، خود معلمان و مربیان ارائه گردید .