به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، عباس اشکانی بیان کرد: كشت باقلا در سیستان و بلوچستان عمدتاً در مهر و آبان انجام و برداشت آن نیز از اسفند آغاز و تا اردیبهشت ماه ادامه دارد.
وی متوسط برداشت در هر هكتار باقلا برای مصرف تازه خوری در سیستان و بلوچستان را هفت تن ذكر كرد و افزود: کشت باقلا در الگوی کشت دارای اهمیت زیادی است و در کشاورزی حفاظتی در تناوب باغلات کشت و باعث تقویت زمین و پایداری تولید میگردد.
مدیر امور زراعت جهاد كشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: كشت باقلا عمدتاً در شهرستانهای جنوبی استان نظیر نیكشهر، قصرقند، كنارک، چابهار، خاش، ایرانشهر، فنوج، بمپور، سیب و سوران، سراوان، مهرستان و لاشار انجام میشود.