حجتالاسلام موسی بیگی در حاشیه برگزاری دوره فقه بازار به میزبانی استان قم در گفتگو با خبرگزاری بسیج، با اشاره به اهمیت وجود نظارت بر بازار و واحدهای تولیدی عنوان کرد: یکی از این علل تورم این است که به دلیل نبود نظارت کافی در بازار و واحدهای تولیدی، مشاهده میشود برخیها قیمتهایی را به صورت گزافه و بدون هیچ گونه حساب و کتابی روی اجناس میزنند.
وی اضافه کرد: گاهی میبینیم بالای هفتاد تا هشتاد هزار تومن روی یک جنس اضافه کردند و سود را بالا بردند، وقتی هم با مغازه دار صحبت میکنند عنوان میکند من این جنس را تا حد صد و پنجاه هزار تومن پایین تر از این قیمتی که در آن درج شده، خریدهام؛ حقیقت این است که مغازه دار می تواند جنبه انصاف را رعایت کند و این سود را برای رفاه حال مردم پایین بیاورد.
وی با اشاره به دوره فقه بازار به میزبانی استان قم نیز گفت: کلاسهای دوره فقهبازار، دربردارنده مباحث کاربردی و مورد نیاز جامعه است که به نظر میرسد لازم باشد آحاد کسبه و بازاریان در این دورهها شرکت کنند.
هفتمین دوره کاربردی تربیت مربی «فقه بازار» با حضور ۲۰۰ نفر از طلاب مستعد از سراسر کشور با همکاری موسسه طیبات و گروه تبلیغی تخصصی شهید صدر(ره) و با بهره گیری از اساتید برجسته فقه اقتصادی حوزه علمیه قم با همکاری سازمان بسیج اصناف و اتاق اصناف کشور در مجتمع ولایت شهر مقدس قم برگزار شد.
در این دوره، طلاب شرکتکننده با مباحث مهمی مانند رباشناسی، عقدشناسی، انواع معاملات بانکی، احکام معاملات، بازارهای مالی و احکام آنها و دیگر مطالب کاربردی در زمینه معاملات و فقه بازار آشنا شدند.
انتهای پیام/