به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ آیتالله قربانعلی درینجفآبادی نماینده ولیفقیه در استان مرکزی، در دیدار با مدیرکل و کارکنان ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی به مناسبت هفته وقف، گفت: اقتصاد از ۲ بخش حقیقی و اعتباری تشکیل شده و موتور اصلی اقتصاد در بخش حقیقی از جمله تولید و تجارت خارجی است.
وی افزود: بخش اعتباری اقتصاد باید به عنوان مشوق و محرک اقتصاد حقیقی مورد استفاده مسئولان دستگاههای اجرایی استان مرکزی قرار گیرد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی راهسازی، استفاده از معادن و تولید را اقتصاد واقعی و دلالی و بورس بازی را اقتصاد اعتباری دانست و تصریح کرد: بانکها، بیمهها و صندوقهای خیریه و مؤسسات اعتباری نقش مهمی در پولسازی دارند و فعالیت در این حوزهها اشتغال برای جامعه به همراه ندارد.
آیتالله درینجفآبادی گفت: توازن حاکمانه باید در بین دو بخش اقتصاد حقیقی و اعتباری ایجاد شود و فعالتر کردن اقتصاد حقیقی باید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: اوقاف در نظامِ اقتصادیِ اسلامی جایگاه ویژهای دارد، فعالیت اقتصادی موقوفات در بخش حقیقی اقتصاد قرار دارد که با هدف خدمت به فقرا فعالیت میکند. اوقاف و موقوفات در اقتصاد خیلی میتوانند نقش آفرین باشند؛
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با تاکید بر اینکه سیاستهای حمایتی از فقرا و محرومان و حمایت از تولید ملی بسیار خوب است و افزایش تولید ملی میتواند منجر به کنترل تورم شود، گفت: ضمن ملاحظاتی که در بخش کمک به فقرا، نیازمندان، ایجاد اشتغال، کمک به ازدواج جوانان و تولید مسکن دارید اما فعالیتهای اقتصادی به گونهای مدیریت شود تا این فعالیتها به صورت سرمایهگذاریِ مولدِ ثروت باشد.
آیتالله درینجفآبادی تصریح کرد: کارِ اوقاف امانتداری است و این وظیفهای بسیار سنگین و سخت است و کارکنان اوقاف خیلی باید مواظب باشند زیرا مسئولیت شرعی بسیار سنگینی بر عهده آنها است اما کار برای خدا بدون اجر نمیماند و موجب برکت است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، خلق پول را از جمله عوامل تورم در کشور عنوان کرد و افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه در زمینه حمایت از مردم، تولید ملی و ارایه زمین برای ساخت مسکن و کاهش تورم نقش مهمی برعهده دارد.
آیت الله درینجفآبادی با یادآوری واردات حدود ۶ میلیارد دلاری تلفن همراه در سال گذشته به کشور، تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان میتوانند با حضور و فعالیت در این حوزه کشور را از واردکننده گوشیهای تلفن همراه به یکی از صادرکنندگان این کالاها در کشور تبدیل کنند.
ثبت ۲۵ وقف جدید در استان مرکزی
حجتالاسلام عبدالله واحدی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی نیز در این دیدار گفت: ۱۴ هزار بسته معیشتی به ارزش ۸۶ میلیارد ریال در مدت یک سال گذشته توسط این ادارهکل در بین نیازمندان استان توزیع شد.
وی افزود: ۴۵۰ هزار پُرس غذای گرم و کمک به ۲ هزار نفر از ایتام استان مرکزی از دیگر اقدامات ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان در مدت یک سال گذشته است.
حجتالاسلام واحدی تصریح کرد: ۹۰۰ بسته کیف و نوشتافزار به ارزش پنج میلیارد ریال در آستانه بازگشایی مدارس در این استان توزیع شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۳۳۰ نفر در این مدت با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد ریال توسط ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان به کربلا و مشهد مقدس اعزام شدند.
وی افزود: ۲۵ وقف جدید به ارزش ۷۵۰ میلیارد ریال در مدت یک سال اخیر به تعداد موقافات استان مرکزی افزوده شدهاست.
حجتالاسلام واحدی اظهار کرد: چهار کارگاه آموزش اشتغال در مدت یکسال گذشته توسط این نهاد در استان مرکزی برگزار و برگزاری این کارگاهها برای یکهزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی، سرمایه گذاری در حوزه پرورش ماهی در قفس را از دیگر اقدامات ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان در مدت یکسال گذشته عنوان و خاطرنشان کرد: ۱۰ قفس پرورش ماهی در مرحله نخست این طرح ساخته شده و ذخیرهسازی ماهی در هشت قفس از مجموع این قفسها انجام شدهاست.
انتهای پیام/