۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
09:54
کد خبر : 9579521
۱۷:۴۹

۱۴۰۲/۱۱/۲۵
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان:

برداشت میوه گرمسیری کُنار در سیستان و بلوچستان آغاز شد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت میوه گرمسیری کُنار از سطح ۹۸۰ هکتار از باغات جنوب این استان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، اردشیر شهرکی با بیان اینکه متوسط برداشت کُنار در هر هکتار ۹ تن است، بیان کرد: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه‌وسفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.

وی بیان کرد: شهرستان‌های فنوج، سرباز، نیک‌شهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب می‌شوند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارابودن مقادیر نسبتاً مناسبی از ویتامین B ،E، کلسیم، فسفر و آهن است.

وی با بیان اینکه برداشت کُنار در سیستان و بلوچستان تا اسفند ادامه دارد، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۶ هزار و ۵۰۰ تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید