۰۳ / فروردين / ۱۴۰۴ - 23 March 2025
05:34
کد خبر : 9587489
۲۱:۴۴

۱۴۰۳/۰۱/۰۵

افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در خوزستان

مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: در تعطیلات ابتدای نوروز بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ مورد بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی در استان انجام شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، ناصر عسکری‌فرد بیان کرد: به منظور افزایش و تشدید نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی مصرفی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی خوزستان با حضور ۲۲۵ کارشناس بهداشتی و شرعی در سطح استان در حال انجام است.

وی گفت: انجام نظارت بهداشتی و شرعی برای تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان و مسافران نوروزی از اهداف اجرای این طرح است.

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان اظهارکرد: حفظ بهداشت و سلامت محصولات خام دامی مورد استفاده در محل‌های تولید و عرضه از اولویت‌های مهم اداره کل دامپزشکی استان خوزستان بوده و با اعمال نظارت‌های بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی در تعطیلات ابتدایی نوروز، بیش از ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده‌های خام دامی غیر قابل مصرف انسانی از چرخ مصرف خارج شد.

طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز از ۱۹ اسفند سال قبل آغاز و تا ۲۲ فروردین سالجاری و پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید