علیرضا خردمند روز شنبه در آیین تجلیل از کتابداران نمونه دزفول در کتابخانه آیتالله قاضی بیان کرد: کتابداران افسران جنگ نرم هستند که به صورت گمنان تلاش زیادی در این حوزه دارند.
وی افزود: افراد جامعه به واسطه رشد سریع تکنولوژی از مطالعه فاصله گرفته و به مطالعه در فضای مجازی بسنده کرده و از مطالعه سنتی فاصله گرفتهاند که این خلا باید پر شود و سرانه مطالعه افزایش یابد.
رییس انجمن کتابخانههای عمومی دزفول تاکید کرد: کتابخوانی بهترین راه برای داشتن جامعه سالم و به دور از استرس، تقویت و رشد حافظه افراد و کسب تجربههای خوب است.
خردمند گفت: با مطالعه کتاب، نویسنده حاصل سالها تلاش خود را در اختیار کتابخوان قرار میدهد که تجربه ارزشمندی است.
وی افزود: کتابخوانی، استرس را از انسان دور، حافظه را خلاق و سلامت روحی و روانی جامعه را حفظ میکند.
فرماندار ویژه دزفول خاطرنشان کرد: اگر فضای مطالعه را توسعه دهیم، معیارهای رشد جامعه نیز به راحتی ارتقا مییابند و آگاهی مردم افزایش و جامعهای پویا و فعال خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه سرانه مطالعه دزفول بالاتر از سایر شهرستانهای خوزستان است، تصریح کرد: باید با برنامهریزی، مطالعه را از حالت سنتی خارج کرد.
خردمند بیان کرد: کتابخانه سیار یا اردوهای کتابخوانی باید با برنامهریزی منسجمتر تقویت شوند، هرچه فضای بسته کتابخانه را به دل جامعه ببریم و در مکانها و کانونهای تفریحی شهروندان میز کتاب تدارک دیده شود تاثیر بسیار خوبی خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه شاخصهای مختلف با ارتقای سطح فرهنگ ارتقا مییابند، افزود: باید با ظرافت و برنامهریزی خاصی، جوانان و نوجوانان را به مطالعه تشویق کرد.
فرماندار ویژه دزفول اظهارکرد: به همت نماینده دزفول، اقداماتی در راستای ارتقای زیرساختهای مطالعه در شهرستان دزفول انجام شده است و امیدواریم زیرساختهای کتابخانه های شهرستان نیز ارتقا یابند.
وی با اظهار امیدواری برای بهره برداری از کتابخانه مرکزی دزفول تا سال آینده افزود: برخی مناطق از داشتن کتابخانه عمومی بیبهره هستند که امیدواریم با کمک نماینده این امر نیز محقق شود.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی نیز آغاز هفته کتابخوانی را تبریک گفت و اظهارکرد: نشستهایی همراه با فرماندار دزفول با مدیرکل کتابخانهها و سازمان برنامه و بودجه در خصوص افزایش بودجه کتابخانهها برگزار شد و امیدواریم سال جدید بودجه خوبی به این حوزه اختصاص یابد.