ماموستا امجد محمودی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان،به تبیین اهمیت و فلسفه ماه رمضان پرداخت و با اشاره به آیه ۱۸۳ سوره بقره بهعنوان «آیه صوم» بیان کرد: روزهداری یک فرض الهی است که نهتنها بر مردم کنونی، بلکه بر امتهای پیشین نیز واجب بوده است.
وی گفت: خداوند متعال در این آیه به مؤمنان میفرماید که روزه بر شما مقرر شده است همانطور که بر کسانی که پیش از شما بودند مقرر شده بود و هدف از این فرض، تقوا و پرهیزگاری است.
ماموستا محمودی با تشبیه تقوا به زنجیرچرخ یک ماشین در زمین یخبندان، توضیح داد که بدون تقوا، انسان نمیتواند به مقصد نهایی خود برسد.
وی افزود: ماه رمضان فرصتی است برای پرهیز از آتش جهنم و پاکشدن از گناهان. پیامبران و امامان ما همواره از آمدن این ماه خوشحال بودند، زیرا فرصتی برای توبه و بازگشت بهسوی خداوند است.
وی به روایت امام مسلم اشاره کرد و داستان دو نفر از انصاری را نقل کرد که یکی در جهاد شهید شد و دیگری روزهدار بود فوت کرد و قبل از نفر اول وارد بهشت شد.
ماموستا محمودی گفت: این نشان میدهد که فضیلت روزهداری در ماه رمضان بسیار بالاست و میتواند انسان را به بهشت نزدیک کند.
امامجمعه موقت مریوان همچنین به نزول قرآن در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: این ماه، ماه نزول قرآن است و در شب قدر، عبادت معادل ۸۳ سال و چهار ماه است و خداوند با رحمت به بندگانش نگاه میکند و این فرصتی است برای اعتراف به گناهان و طلب بخشش.
وی در ادامه به اهمیت آمادگی قلبی و اخلاص در عمل در این ماه اشاره کرد و از مردم خواست که سعی کنند قرآن را ختم کنند و نماز تراویح را به جا آورند.
ماموستا محمودی همچنین به وجود ۸۴ مسجد و ۸۴ ماموستا در شهر مریوان اشاره کرد و از مردم خواست که در صورت بروز مشکلات فقهی به این افراد مراجعه کنند.
وی در ادامه به موضوع گرانفروشی پرداخت و از مسئولین خواست که بازار را تنظیم کنند و همچنین از خانوادهها خواست که حرمت این ماه را نگه دارند و به روزهداران احترام بگذارند.
امامجمعه موقت مریوان در پایان گفت: انشاءالله این ماه، ماه خیر و برکت باشد و خداوند ما را از بلا و مصیبت در امان نگه دارد.
انتهای خبر/
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |