به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، در پی بازدید مشترک مدیران ارشد ایمیدرو و مسئولان بخش معدن استان همدان از شهرستان نهاوند، امکان سرمایهگذاری ایمیدرو در این منطقه مورد بررسی قرار گرفت.
این بازدید به دعوت مجتبی بیرانوند، فرماندار و نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، صورت پذیرفت و نمایندگان ایمیدرو با ظرفیتهای معدنی شهرستان آشنا شدند و بر اساس اطلاعات رسمی، پس از اتمام مطالعات تکمیلی و نهاییسازی عملیات اکتشافی، سرمایهگذاری در سه پهنه معدنی آغاز خواهد شد.
با توجه به ظرفیتهای جدیدی که در سالهای اخیر شناساییشده است، کارشناسان بر این باور هستند که نهاوند میتواند به یکی از قطبهای معدنی مهم کشور تبدیل شود.
در این بازدید، که با حضور نثاری نماینده نهاوند در مجلس شورای اسلامی، سلگی معاون عمران و برنامهریزی فرمانداری، لطفی معاون معادن و صنایع معدنی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و تعدادی از مشاوران انجام شد، از معادن دولومیت، مس، منیزیم و آهک شهرستان در بخشهای مرکزی و خزل بازدید میدانی صورت گرفت.
ایمیدرو در نظر دارد با سرمایهگذاری در سه پهنه معدنی مشخص شده، اقدامات مؤثری در جهت توسعه معدنی نهاوند انجام دهد.
این تصمیم نتیجه یکروزه مدیر معدن ایمیدرو، مدیر منطقهای ایمیدرو در غرب کشور و معاونت معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان است که به بررسی فرصتهای سرمایهگذاری در این منطقه پرداختهاند.
در پی این بازدید، یک تیم تخصصی شامل کارشناسان و مسئولان بالادستی، برای ارزیابی ظرفیتهای معدنی نهاوند به شهرستان اعزام شدند.
این تیم که به سرپرستی لطفی مدیر ارشد معادن ایمیدرو فعالیت میکند، پس از بازدید از معادن فعال، در جلسهای با مشارکت فرماندار، نماینده مردم نهاوند، و مسئولان محلی حاضر شد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی در این جلسه ضمن قدردانی از تلاشها و پیگیریهای صورت گرفته، بر لزوم انجام یک پایش و مطالعه جامع اکتشاف در زمینه معادن شهرستان تأکید و اظهار کرد: شهرستان نهاوند قابلیت پایلوت شدن برای اجرای عملیات ژئوفیزیک هوایی غرب کشور را دارد و باید این ظرفیتها به خوبی استفاده شود.
علیرضا نثاری با بیان اینکه در حین انجام کار مطالعاتی همزمان باید از ظرفیتهای موجود و شناخته شده نیز استفاده کرد، افزود: با صحبتهای انجام شده باید پهنههای جغرافیایی امیدبخش در حوزه اکتشاف را به ایمیدرو واگذر کرد تا نتیجه مطلوب در کشف و بهرهبرداری معادن شهرستان نهاوند حاصل شود.
مجتبی بیرانوند، فرماندار شهرستان نهاوند، نیز بر اهمیت جغرافیایی شهرستان که در محل تلاقی سه استان همدان، لرستان و کرمانشاه قرار دارد، تأکید کرد و گفت: این موقعیت جغرافیایی، زمینهساز مناسبی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت ایمیدرو بهمنظور سرمایهگذاری در بخش استفاده و بهرهبرداری از مواد معدنی است.
لطفی، معاون معادن ایمیدرو، با ابراز امیدواری نسبت به نتیجهبخش بودن این پیگیریها، بیان کرد: وزارت صمت و ایمیدرو هیچ محدودیتی در بحث ظرفیتیابی و کار مطالعاتی ندارند و به دنبال بهرهبرداری از معادن و تاسیس کارخانجات مرتبط با حوزه معادن خواهند بود.
گفتنی است؛ با توجه به این تحولات و ارزیابیهای مثبت، به نظر میرسد که آینده معدنی نهاوند به سمت و سویی روشن و پررونق حرکت خواهد کرد. ورود ایمیدرو به شهرستان میتواند بهطور مستقیم به توسعه پایدار اقتصادی و ایجاد اشتغال در این منطقه بینجامد و فرصتی جدید را برای بهرهبرداری بهینه از منابع معدنی فراهم کند.
انتهای پیام/