فائزه شیخی ملاشاهی، در گفتوگو با خبرنگار بسیج در چابهار، افزود: اردوهای جهادی تمرینی برای جهاد در زندگی و خودسازی است، نزدیکی به خدا در این اردوها با حک لبخند بر لبان محرومان حس میشود.
وی با بیان اینکه توسعه فرهنگ محرومیت زدایی در بین جوانان و ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم مناطق محروم و دورافتاده از وظایف گروههای جهادی است، ادامه داد: باید با مشکلات دست و پنجه نرم کنیم و کار را ساده بگیریم تا باری از دوش مردم مناطق محروم برداریم.
این بانوی جهادگر با بیان اینکه در روستاهای اطراف شهر چابهار مانند کمپ مرادآباد خدمت بی منت ارائه کرده، تاکید کرد: از مسئولان انتظار داریم از گروههای جهادی بیشتر حمایت کنند تا این گروهها به مناطقی که تاکنون کاری انجام نشده اعزام شوند و خدمات رسانی کنند هر چند مسئولانی هستند که دغدغه جهادی و تفکر جهادی دارند و کمک میکنند.
وی با بیان اینکه یادگیری و ارائه آموزش باید در مناطق دور از دسترس امکانات هدف اعضای گروههای جهادی باشد، گفت: بیاد دارم در یکی از اردوها سرزده به خانهای رفتیم که تمام فضای آن در یک اتاق بدون لامپ خلاصه میشد، صحنه بسیار غم انگیز بود و از همه بدتر اینکه مادر خانه با بغضی در گلو به اعضای گروه مان گفت «فرزندم که از مدرسه میآید حتی یک لیوان آب سرد نمیتوانم دستش بدهم و شرمنده اش هستم»؛ با پیگیری گروه جهادی و همکاری یک خَیر برای این خانواده یک دستگاه یخچال خریداری و اهدا شد که این امر برایم خاطرهای بیاد ماندنی در اردوهای جهادی بود.
شیخی ادامه داد: اعضای گروه جهادی این دانشکده، تمام هم و غم خود را به کار گرفته تا با همراهی و همکاری مشکلی از دوش خانوادههای محروم بر میدارند و این امر از نقاط قوت برگزاری اردوهای است.