قزوین -به گزارش بسیج، اهدای عضو جلوهای از ایثار و فداکاری است که یک خانواده در شرایطی سخت این تصمیم را میگیرند و باعث نجات جان انسانهای دیگر میشوند.
خداوند در کلام الله مجید میفرماید:" هر کس جان یک نفر را نجات دهد، گویی جان مردم را نجات داده" و کسانی که اهدای عضو کردهاند با رضایت به انجام این عمل خداپسندانه جان یک یا چند انسان را نجات دادهاند.
در سالهای اخیر شاهد ترویج این فرهنگ حسنه و ماندگار هستیم تا اعضایی که قرار است در زیر خروارها خاک از بین برود تقدیم آنهایی شود که چشم انتظار پیوند اعضا هستند؛ چنین حرکت مبارکی میتواند در جامعه زمینه ساز همگرایی و همدلی بیشتر باشد تا همان شعر معروف سعدی در زمان و روزگار ما شکل عینی و تحققی واقعی پیدا کند.
مصادیق متعددی داریم که انسانهای فداکار و ایثارگر با تصمیم درست و به هنگام مسیر تاریخ را تغییر دادهاند و این عوامل یک جامعه را پویا و مانا میکنند و اگر هدف غایی ما حیات طیبه باشد مسیرش همین انسانیت، بذل محبت و نجات جان انسانهاست.
خانوادههای ایثارگر با اهدای عضو بهترین عزیزان خود حرکتی ماندگار را ضبط و ثبت کردهاند که ارزشمند است؛ سنگینی و سختی این کار در آمیخته شدن غم و شادی با یکدیگر است در گوشهای خانوادهای که عزیزی را از دست دادهاند، عزادارند و در گوشهای دیگر خانوادهای که با دریافت عضو، پارهای از تن آنها جان دوباره گرفته، خوشحالند.
همکلامی با خانوادهای که به عاقبت بخیری مادرشان با اهدای عضو ایمان آوردهاند و برادری که با اهدای اعضای خواهرش به معامله با خدا برخاسته و به دنبال کسب رضایت پروردگار است حسی از جنس غرور و در عین حال ناراحتی دارد؛ خانواده مرحومه" ام لیلا مشهدی" با وجود داغی که بر دل داشتند با تصمیمی شجاعانه و الهام بخش رضایت خود را برای اهدای اعضای بدن عزیزشان اعلام کردند تا امیدی تازه را به زندگی نیازمندان ببخشند.
اعضای بدن مرحومه ام ليلا مشهدی، بانوی ۶۴ سالهای که به علت سکته دچار مرگ مغزی شده بود با موافقت همه اعضای خانواده به بیماران نیازمند اهدا شد.
سردار رفیعی آتانی، فرمانده سپاه صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین به همراه سردار عبدالله عراقی، سرهنگ درزی و جمعی از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس با خانواده مرحومه «املیلا مشهدی»، بانویی که اعضای بدنش زندگی دوباره به بیماران بخشید، دیدار کردند و ضمن تقدیر از ایثار این خانواده داغدیده، از آنها دلجویی کردند.
در این دیدار صمیمی هادی مشهدی فرزند مرحومه "ام لیلا مشهدی" ضمن تشکر از حضور مهمانان گفت: برای رضای خدا و نجات بیماران نیازمند با موافقت کل خانواده و بدون کوچکترین تنشی اجازه دادیم که اعضای مادرم اهدا شود که نجات بخش جان پنج بیمار نیازمند شد.
وی ادامه داد: امیدوارم افرادی که میدانند بیمارشان امید به برگشتن ندارد با اهدای عضو موافقت کنند تا جان افرادی که در انتظار پیوند هستند، نجات یابد و بتوانند به زندگی خود ادامه دهند که این کار باقیات الصالحاتی برای کسی که جان خود را از دست داده، باشد.
وی سپس با اندوهی عمیق اظهار کرد: با این تصمیم قطعاً عاقبت بخیری برای مادرم رقم خورده و خرسندیم که از این امتحان سخت الهی توانستیم سربلند بیرون بیاییم.
در ادامه این دیدار نیز نجفعلی مشهدی، پیشکسوت پاسدار و برادر مرحومه "ام لیلا مشهدی" عنوان کرد: خواهرم به دلیل سکته مغزی به بیمارستان شهید رجایی منتقل شد و آنجا مرگ مغزی ایشان را اعلام کردند در جلسهای که با حضور همسر، فرزندان و برادران وی برگزار شد، تصمیم بر این گردید که اعضایی که قابلیت پیوند دارند اهدا شود سپس در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران اعضایی که قابلیت اهدای عضو داشت به بیماران نیازمند پیوند زده شد.
وی بیان کرد: در خانواده از لحاظ بلوغ فکری و فرهنگی به این نقطه از تصمیم رسیده بودیم و بدون اینکه دچار کوچکترین تنشی شویم همگی رضایت دادند و کار انجام شد و این باعث خوشحالی و خرسندی است که نجات بخش جان چند هموطن عزیز شدیم؛ امیدوارم هیچ خانوادهای چنین دردی را تجربه نکند؛ اما چرا باید اعضای فردی که دیگر هیچ امیدی برای بازگشت به زندگی برای آنها وجود ندارد به زیر خاک برود و بپوسد؟ اهدای عضو میتواند جان چندین نفر را از مرگ نجات دهد.
وی با بیان اینکه فرهنگ سازی در زمینه اهدای عضو بسیار ضرورت دارد، افزود: باید در زمینه اهدای عضو اطلاع رسانی و فرهنگ سازی شود؛ زیرا پیوند عضو میتواند جان حداقل یک انسان را نجات دهد؛ افزایش آگاهی جامعه درباره مرگ مغزی میتواند آمار پیوند اعضا را در جامعه افزایش دهد.
وی با اشاره به اینکه امروز شش هزار نفر در صف پیوند اعضا هستند، گفت: در فروردین ماه امسال در استان قزوین اعضای شش نفر به افراد نیازمند اهدا شد و امروز این فرهنگ اهدای عضو خوشبختانه در بین مردم جا افتاده است.
در ادامه این دیدار سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین ضمن تقدیر از اقدام حیات بخش خانواده مرحومه ام لیلا مشهدی، بانوی ۶۴ ساله قزوینی که با اعلام رضایت به اهدای عضو توانستند به چند بیمار منتظر عضو، زندگی دوباره ببخشند، گفت: اهدای عضو نشانگر سخاوت و ایثارگری افرادی است که فارغ از تعلقات دنیوی اعضای پیکر افراد نزدیک خود (بیماران مرگ مغزی) را به صورت رایگان و برای جلب رضایت پروردگار به خانواده گیرنده اهدا میکنند.
وی افزود: در این عرصه به کار فرهنگی نیاز داریم و در فضای رسانه با تولید آثار هنری میتوانیم برای ترویج این کار خدایی اقدام کنیم.
آن روز که شیپور جنگ نواخته شد، تربیت یافتگان مکتب خمینی کبیر به میدان دفاع مقدس شتافتند...
در پایان این دیدار سردار رفیعی آتانی متنی را در تجلیل و تکریم از این اقدام خدا پسندانه خانواده مرحومه " ام لیلا مشهدی" قرائت کرد. در این متن آمده بود: "آن روز که شیپور جنگ نواخته شد، تربیت یافتگان مکتب اسلام و امام خمینی (ره) از همه جای ایران عزیز به میدان دفاع مقدس شتافتند، اخبار جنگ خیلی زود در میان مردم و همه جای ایران در صدر قرار گرفت؛ آن روز رزمندگان، جانبازان، شهیدان و خانوادههای آنها مورد احترام و توجه مردم قرار میگرفت و هنوز هم مورد محبت مردم هستند، پیوند مجاهدان با دریای عاطفه مردم برگرفته از فداکاری آنها برای مردم و دین مردم بود و هرگز جدایی بین آنها اتفاق نیفتاد، نسل شهیدان و راه شهیدان همچنان در صدر آرزوهای مردم بزرگ ایران قرار دارد؛
برادر رزمنده، جانباز و نور چشمم آقای نجفعلی مشهدی عزیز و همه وابستگان این بانوی به دیار ابدی شتافته!
گذشته پر افتخار و فداکاری شما استمرار فداکاری شما در هیئت رزمندگان، موکب داری و راه شهیدان در جلوی دیدگان همه قرار دارد؛ شما عزیز ما هستید و عزیز ما باقی خواهید ماند؛ عمل مجاهدانه اهدای اعضای خواهر بزرگوارتان مرحومه " ام لیلا مشهدی" به بیماران نیازمند پژواک فداکاری دوران جوانیت، حضور در میدانهای پرافتخار مقدس میباشد؛
برادر عزیزم!
چگونه تجلیل و تکریم کنم که هر روز و لحظه این ملت نیاز به فداکاری است؛ شما تابلوی ماندگار آدرس آن نقشه ماندگار هستید؛ عجب برادری و عجب خواهری این روزها در منظر مردم قرار گرفتهاند که جسم و جانتان برای آرامش مردمتان امانت در پیش خداوند بزرگ میباشد؛ در محضر خداوند بزرگ رو سفید شدید."
گزارش: اعظم علویری
انتهای پیام/۱۰۰۴