۰۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 22 April 2025
05:06
کد خبر : 9681567
۱۸:۰۰

۱۴۰۴/۰۲/۰۱

بازدید میدانی مدیر سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان از پروژه قطعه ۶ الف و ب راه آهن چابهار - زاهدان

مدیر سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان بهمراه مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان از پروژه قطعه ۶ الف و ب راه آهن چابهار - زاهدان بازدید کرد.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان -سرهنگ حسن نکوئی مدیر سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان به همراه عبدالغفور تمندانی مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان و هیأت همراه از پروژه قطعه ۶ الف و ب راه آهن چابهار - زاهدان با هدف بررسی آخرین روند ساخت و ساز این پروژه ملی بازدید کردند.

 سرهنگ حسن نکوئی در این بازدید روند ساخت و ساز این پروژه ملی را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت : این قطعه در محدوده کارواندر واقع است که طول آن ۱۸ کیلومتر است که ۱۰ کیلومتر آن تونل حفاری شده و بر اساس مشاهدات میدانی و اظهار نظر مسئولان کارگاهی از پیشرفت فیزیکی ۹۶ درصدی برخوردار است که این نوید دهنده بهره برداری از این قطعه در موعد مقرر خواهد بود. 

 حسن نکوئی در ادامه ضمن قدردانی از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، موسسه حرا و سایر شرکت ها و عوامل درگیر در این پروژه که با تلاش بی وقفه و در شرایط نامناسب آب و هوایی و با کمترین امکانات و دور از خانواده چرخ آبادانی استان و کشور را به حرکت در آورده اند افزود:نظام مقدس جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب سعی در زدودن چهره محرومیت از این استان برخوردار و پهناور را داشته که این موضوع در سال های اخیر شتاب چشمگیری به خود گرفته است که جا دارد این خدمات شایسته و در خور توجه نظام و دولت های مختلف به اطلاع عموم مردم شریف استان رسانده شود. 

 نکوئی با اشاره به اینکه تخصیص و تزریق به موقع اعتبار برای این طرح عمرانی باعث پیشرفت قابل قبول آن شده به گونه ای که در سال‌جاری شاهد افتتاح بخشی از آن تا شهرستان ایرانشهر خواهیم بود افزود :با اتصال راه آهن چابهار ـ زاهدان به خط ریلی سراسری شکوفایی اقتصاد و توسعه روز افزون منطقه جنوب شرق کشور رقم خواهد خورد.

 عبدالغفور تمندانی مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان که در این بازدید نیز حضور داشت اظهار کرد : پروژه راه آهن چابهار - زاهدان ۶۳۰ کیلومتر طول دارد که برای تسریع در ساخت و ساز به ۸ قطعه تقسیم شده و از سال ۱۳۹۲ اداره کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با استقرار تعداد ۱۰ واحد محلی و تعداد ۲۰ نفر کارشناس کار کنترل کیفی این ابر پروژه ملی را بعهده داشته است. 

 تمندانی افزود :در قطعه ۶ الف این طرح ملی تعداد ۲ آزمایشگاه واحد محلی و تعداد ۴ نفر کارشناس استقرار یافته اند که تاکنون بالغ بر ۱۵۰۰ آزمایش در بخش خاکی و بالغ بر ۷۰۰۰ آزمایش در بخش بتنی با هدف کنترل کیفیت انجام شده است.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید