به گزارش خبرگزاری بسیج خراسانرضوی از صالح آباد، در هفته سلامت و با همکاری اداره آموزش و پرورش، واحد بهداشت و سلامت مدارس و شبکه بهداشت و درمان، جشنواره غذای سالم در هنرستان فاطمه الزهرا (صالح آباد) برگزار شد.
دکتر صالح نیک فرجام، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، در حاشیه این بازدید ضمن تبریک هفته سلامت با شعار محوری "سرآغازی سلامت، آیندهای سرآمد" اظهار داشت: الگوهای نادرست مصرف مواد غذایی عوارض جبرانناپذیری به همراه دارد. با ایمن کردن سبد غذایی خانواده و انتخاب صحیح الگوهای غذایی، میتوان سلامت جامعه را تضمین کرد و در راستای اجرای سیاستهای طرح جامع سلامت، باید با اصلاح در شیوه مصرف مواد غذایی، روند رو به بهبودی در مسیر تغذیه سالم بین خانوارها آغاز شود.
وی با تاکید بر افزایش مصرف سبزیجات و میوه در کنار سایر مواد غذایی افزود: استفاده کمتر از نمک و روغن در پخت غذاها و جایگزینی شیوههای آبپز و بخارپز، روشهای مناسبی برای جایگزینی غذاهای سرخشدنی و آماده هستند.
پروانه حشمتی، مدیر هنرستان کار و دانش فاطمه الزهرا (صالح آباد) نیز در حاشیه این نمایشگاه گفت: دانشآموزان آیندهسازان کشور هستند و آموزش به این گروه، تربیت صحیح نسل آینده است. هنرستان تلاش میکند با آموزش همهجانبه، مفاهیم صحیح بهداشت و سلامت را به نوجوانان منتقل کند.
وی افزود: در این جشنواره، هنرجویان پایه دهم رشته مدیریت با پخت انواع غذاها مانند حلیم، رولت مرغ، پلو، آش، اشترودل، جوجه حلزونی، کوکو، شلهزرد و شیرینیهای محلی و سنتی، هنر خود را به نمایش گذاشتند.
شایان ذکر است که هنرستان کار و دانش فاطمه الزهرا و فنی و حرفهای شهید عجمیان با حدود ۲۱۰ هنرآموز و هنرجو در رشتههای شبکه و نرمافزار، تولید محتوا، تصویرسازی، طراحی و دوخت، خیاطی لباس زنانه و مدیریت خانواده در شهرستان مرزی صالحآباد فعالیت دارند.
خبرنگار:فتحالله برومندزاده