۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
19:32
کد خبر : 9682557
۱۴:۳۱

۱۴۰۴/۰۲/۰۵

پروژه های جدید بیمارستان علی‌بن‌ابی‌طالب زاهدان بسیاری از نیازهای درمانی استان را مرتفع می کند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت:  با بهره‌برداری از پروژه‌های جدیداین بیمارستان ، بسیاری از نیازهای درمانی استان در همین مرکز پاسخ داده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان -  محمدحسین محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: از جمله این پروژه‌ها، راه‌اندازی بخش ICU با ۲۰ تخت مجهز به پیشرفته‌ترین تجهیزات است که تا 2 ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد، همچنین راه‌اندازی بخش پت‌اسکن، مرکز یددرمانی، بخش دیالیز با کمک خیرین، توسعه بلوک زایمانی، مرکز ناباروری و ساخت پانسیون پزشکان برای ارتقاء ماندگاری کادر درمان در دست اقدام است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اجرای طرح پزشک خانواده را گامی اساسی برای عدالت در سلامت عنوان کرد و افزود: اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت یکی از اولویت‌های مهم سال جاری است.

 محمدی در این نشست که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد، با اشاره به اهمیت این هفته در افزایش آگاهی عمومی و معرفی خدمات حوزه سلامت، گفت: یکی از برنامه‌های مهمی که در سال جاری با تأکید رئیس‌جمهور و وزارت بهداشت در دستور کار قرار گرفته، اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت است.

وی افزود: این طرح به دنبال ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به صورت پیوسته و یکپارچه است و موجب کاهش هزینه‌ها، ارتقاء سلامت عمومی، و بهبود کیفیت مراقبت‌ها خواهد شد، انتظار می‌رود با اجرای موفق این طرح، دسترسی مردم به خدمات درمانی در نقاط کم‌برخوردار به شکل محسوسی بهبود یابد.

وی با اشاره به راه‌اندازی دانشکده پرستاری در سراوان گفت: پیگیری های لازم برای پذیرش دانشجو تا مهرماه امسال در این دانشکده در حال انجام است.

 وی گفت: بیمارستان سیب و سوران نیز آماده بهره‌برداری است، اما به دلیل کمبود نیروی انسانی، در حال برنامه‌ریزی برای جذب نیرو با تسهیلات ویژه هستیم.

وی درباره بیمارستان خاتم‌الانبیاء زاهدان نیز گفت: این مرکز درمانی به عنوان بیمارستان تروما خدمات بسیار خوبی ارائه می‌دهد و بخش اورژانس آن نیز در حال توسعه است.

 دکتر خداداد شیخ‌زاده، معاون بهداشت دانشگاه، نیز با اشاره به تاریخچه تأسیس سازمان جهانی بهداشت و بیانیه آلماآتا گفت: در ایران، با اجرای نظام شبکه و طرح تحول سلامت، زیرساخت‌های گسترده‌ای در مراقبت‌های بهداشتی ایجاد شده و اکنون اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در مناطق شهری و روستایی آغاز شده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، ۵۸ مرکز خدمات شهری، ۱۱ مرکز شهری-روستایی، ۸۲ پایگاه سلامت، ۳۰۹ خانه بهداشت و ۵۷ مرکز جامع سلامت در حال ارائه خدمات به بیش از یک میلیون و ۶۰۰ نفر از جمعیت استان هستند.

دکتر شیخ‌زاده با اشاره به اهمیت مراقبت از مادران باردار در هفته سلامت گفت: در ۱۷ منطقه روستایی و مناطق کم برخوردار تسهیلات زایمانی ایجاد شده تا زنان باردار در محیطی ایمن و بهداشتی زایمان کنند.

وی افزود: خدمات مراقبتی و غربالگری نیز به‌صورت رایگان در مراکز بهداشتی به مادران باردار ارائه می‌شود و در صورت نیاز به بررسی‌های تخصصی ژنتیک، مادران به مراکز تخصصی ارجاع داده می‌شوند.

نویدیان معاون توسعه مدیریت منابع دانشگاه، از پروژه‌های عمرانی در حال اجرا از جمله احداث اورژانس جدید و توسعه فضای سبز بیمارستان خاتم‌الانبیاء برای رفاه بیشتر بیماران خبر داد.

محمدهادی عباسی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز گفت: دانشجویان افسران نظام سلامت آینده هستند و برنامه‌هایی در حوزه تقویت هویت حرفه‌ای، ازدواج دانشجویی، تغذیه سالم و سلامت روان در دانشگاه دنبال می‌شود. 

وی افزود: بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که با وجود گزینه‌های دیگر، زاهدان را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده‌اند.

  عباسی بیان کرد: بیشتز این دانشجویان از اتباع افغانستان و پاکستان هستند و پیش بینی می شود در سال آینده میزبان متقاضیانی از میان اتباع عراقی، روسی و غیره باشیم.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید