۱۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 08 May 2025
12:26
کد خبر : 9686038
۱۳:۴۹

۱۴۰۴/۰۲/۱۷
گزارش بسیج از چهارشنبه‌های صنعت استان قزوین و بازدید از شرکت «ایرکا پارت صنعت»؛

تولید بیش از ۵۰ نوع قطعه خودرو در شرکت ایرکا پارت صنعت/ اشتغال مستقیم ۴۰۰ نفر در شرایط تحریم

حمید اسماعیلی مدیرعامل جهادی شرکت ایرکا پارت صنعت قزوین است که با اشاره به فعالیت این واحد تولیدی گفت: در این شرکت بیش از ۵۰ نوع قطعه خودرو تولید می شود و توانسته‌ایم با اعتقاد به توان داخلی بیش از ۴۰۰ نفر اشتغال مستقیم در شرایط تحریم ایجاد نماییم.

 

قزوین _ به گزارش بسیج، حمیداسماعیلی مدیر شرکت «ایرکا پارت صنعت» که پیش‌تر با نام «کاربراتور ایران» شناخته می‌شد، در حاشیه بازدید محمد نوذری استاندار قزوین از واحد‌های تولیدی در چهارشنبه های صنعت استان، بیان کرد: این واحد تولیدی از سال ۱۳۶۰ فعالیت خود را با تولید کاربراتور آغاز کرده و امروز با بیش از چهار دهه سابقه، به یکی از شرکت‌های پیشرو در تولید قطعات پیشرفته خودرویی تبدیل شده است.

 

مدیرعامل شرکت که از سال ۱۳۷۵ در این مجموعه مشغول به کار است، با اشاره به توسعه فعالیت‌ها گفت: با تغییر نسل خودروها از کاربراتوری به انژکتوری، تولید قطعات انژکتوری را آغاز کردیم و هم‌اکنون در حال تولید نسل جدید دریچه گاز و پدال برقی هستیم. 

 

وی گفت: این قطعات تحت فناوری ETC (کنترل الکترونیکی دریچه گاز) برای دو خودروی داخلی در حال تولید است و طراحی و آماده‌سازی قالب‌ها برای دیگر خودروها نیز در جریان است.

 

اسماعیلی افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰ نوع محصول مختلف از جمله انواع واترپمپ، منیفولد خودرو شاهین و قطعات تزریق پلاستیک در این مجموعه تولید می‌شود. برخی قطعات تا ۵ کیلو وزن دارند و برخی تنها چند گرم هستند. مجموع فروش شرکت در سال گذشته به ۱۰۰۰ میلیارد تومان رسید.

 

مدیرعامل شرکت «ایرکا پارت صنعت» با اشاره به اشتغال‌زایی در شرکت یادآور شد: در کارخانه واقع در قزوین ۳۰۰ نفر و در شرکت زیرمجموعه فعال در حوزه بازار یدکی ۵۰ نفر مشغول به کار هستند. مجموع اشتغال مستقیم ما در سراسر کشور به حدود ۴۰۰ نفر می‌رسد.

 

وی، سرمایه‌گذاری را راهبرد اصلی شرکت دانست و خاطرنشان کرد: ما هر سال حداکثر ۱۰ درصد از سود را بین سهام‌داران توزیع می‌کنیم و ۹۰ درصد مابقی را برای توسعه فعالیت‌ها سرمایه‌گذاری می‌نماییم. به همین دلیل شرکت همواره در مسیر پیشرفت بوده و پروژه‌های نوینی را در دست اجرا دارد.

 

اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود به چالش‌های تولید در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات جدی ما تأمین برق و سوخت و دیگری بروکراسی ادارات دولتی است. گاهی به دلیل تعیین تارگت‌های مالیاتی از سوی تهران، برخی مسئولان محلی در مسیر اجرای معافیت‌ها و قوانین، سخت‌گیری‌های سلیقه‌ای اعمال می‌کنند که روند تولید را دشوار کرده است.

 

اسماعیلی در پایان از توقف صادرات شرکت در پی تحریم‌ها تأکید کرد: پیش از اعمال تحریم‌ها، صادرات نیز در برنامه شرکت قرار داشت اما به‌دلیل محدودیت‌های ایجاد شده، فعلاً این بخش متوقف شده است.

 

انتهای پیام/۱۰۱۵

سهیلا عظیمی
خبرنگار: سهیلا عظیمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید