به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، حسن عسگری صبح امروز در آیین اختتامیه رویداد «فریب ۸ مارس» که در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: این حرکت فرهنگی و جریانساز، بسیار تأثیرگذار بوده و در آینده نیز اثرات مثبت آن در جامعه نمایان خواهد شد.
وی با اشاره به مراحل مختلف انقلاب اسلامی، افزود: ما اکنون در مرحله مهمی از انقلاب اسلامی هستیم که هدف آن، تشکیل جامعه اسلامی است، جامعهای که در آن سبک زندگی مردم بر اساس معارف قرآن کریم و آموزههای اسلام ناب طراحی شده باشد و بدون شک، تحقق این هدف مهم بدون نقشآفرینی زنان ممکن نخواهد بود.
جانشین فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان ادامه داد: زنان در شکلگیری و استقرار سبک زندگی اسلامی، نقش محوری دارند و اگر قرار است جامعهای با فرهنگ و هویت اسلامی شکل بگیرد، این مهم باید از درون خانواده و توسط زنان آغاز شود و به همین دلیل است که دشمن در جنگ نرم، تمرکز ویژهای بر زنان دارد، چراکه زنان، محور مدیریت خانواده و تربیت نسل آیندهاند.
عسگری، با اشاره به نگاه ابزاری غرب به زن، بیان کرد: در نظام سرمایهداری غربی، زن بهعنوان ابزاری برای تبلیغات و مصرفگرایی دیده میشود حتی تا جایی که از زنان برای تبلیغ یک محصول ساده مثل شامپو استفاده میکنند و این نمونهای از تنزل جایگاه زن در تمدن غربی است، در حالی که در اسلام، زن جایگاهی متعالی و انسانی دارد.
وی با تأکید بر تفاوت مبنایی در نگرش غرب و اسلام به زن گفت: در فرهنگ غربی، تشابه حقوقی زن و مرد بهعنوان یک اصل تبلیغ میشود، اما اسلام معتقد است که تشابه حقوقی الزاماً به عدالت منجر نمیشود، بلکه گاهی ظلمی مضاعف به زن است و اسلام برای زن جایگاه سازندگی و انسانپروری قائل است.
وی افزود: مهمترین مأموریتی که اسلام برای زنان در نظر گرفته، تربیت انسان است و زنان مسئول تربیت انسانهایی هستند که جامعه را بسازند و این همان نگاهی است که امامین انقلاب نیز بر آن تأکید دارند، چون حضرت امام خمینی (ره) میفرمودند: «از دامن زن، مرد به معراج میرود» لذا اگر مردان بزرگ در تاریخ ما وجود داشتهاند، از دامان مادران بزرگ برخاستهاند.
عسگری با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه زهرا (س) بهعنوان الگوی زن مسلمان، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا (س) الگویی کامل برای دختران، همسران و مادران جامعه ماست که هم دختر نمونه پیامبر، هم همسر حضرت علی (ع) و هم مادر امام حسن (ع) و امام حسین (ع) بودند پس معرفی ابعاد شخصیتی ایشان برای نسل جوان، وظیفهای مهم است که باید در دستور کار فرهنگی کشور قرار گیرد.
وی در ادامه افزود: در کنار معرفی الگوهای اسلامی، باید واقعیتهای جامعه غربی نیز برای جوانان تشریح شود تا فریب ظواهر پرزرق و برق تمدن غرب را نخورند و غرب با شعارهای فریبنده حقوق بشری، زن را تا سطح یک کالا تنزل داده است.
جانشین فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان در پایان ضمن قدردانی مجدد از برگزارکنندگان رویداد قریب ۸ مارس، گفت: این رویداد، گامی مؤثر در مسیر خنثیسازی توطئههای فرهنگی دشمن و تبیین نقش زن در منظومه فکری انقلاب اسلامی است.
تجلیل از برگزیدگان رویداد فرهنگی زنان
بتول سرکانی، مسئول بسیج جامعه زنان استان کردستان در ادامه با اشاره به اهداف این برنامه، گفت: این رویداد با رویکرد آگاهسازی، جریانسازی فرهنگی و مقابله با روایتسازی غرب از جایگاه زن، در راستای تحقق اهداف قرارگاه تعالی زن و خانواده برگزار شد.
سرکانی با بیان اینکه این رویداد از سال گذشته و همزمان با ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) آغاز شده بود، اظهار داشت: در حالی که روز زن در تقویم اسلامی با سالروز میلاد حضرت زهرا (س) گره خورده، جریانهای غربگرا روز هشتم مارس را بهعنوان روز جهانی زن معرفی کردهاند، روایتی که ریشه در تحولات تلخ صنعتیشدن غرب و استثمار زنان در قرن نوزدهم دارد.
وی افزود: رویداد قریب ۸ مارس با هدف مقابله با این نگاه ابزاری و ارائه تصویر حقیقی از زن در اندیشه اسلامی، در قالبهای متنوع فرهنگی، هنری، پژوهشی و رسانهای برگزار شد و از ۲۲ بهمن تا ۱۲ اسفند ۱۴۰۳، آثار به دبیرخانه این رویداد ارسال شدند و در مجموع ۱۹۸ اثر از سراسر استان دریافت شد.
سرکانی ادامه داد: پس از داوری، ۴۴ اثر برتر انتخاب شد که امروز از برگزیدگان شهرستان سنندج تجلیل بهعمل آمد.
مسئول بسیج جامعه زنان کردستان با تأکید بر بازخورد مثبت این رویداد در سطح استان گفت: متأسفانه برخی جریانهای معاند تلاش میکنند با سوءاستفاده از روز ۸ مارس، شکافهای قومیتی و مذهبی ایجاد کنند، اما خوشبختانه با آگاهسازی و مشارکت زنان انقلابی، این تلاشها بیثمر مانده است.
وی در پایان ضمن تقدیر از همه شرکتکنندگان و عوامل اجرایی، ابراز امیدواری کرد که اینگونه رویدادها موجب تقویت گفتمان زن تراز انقلاب اسلامی در جامعه شوند.
انتهای خبر/