به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد،، امیرحسین برومندفر عصر پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ در اولین دورهمی فرهیختگان محله شهید آوینی با تاکید بر لزوم شناسایی و شبکهسازی ظرفیتهای مردمی اظهار کرد: خوشبختانه با همراهی امام جماعت حسینیه مرکزی، آقای سجادیزاده که خود از اساتید دانشگاه نیز هستند، اقدامات اولیه خوبی صورت گرفته است؛ از جمله آنها میتوان به راهاندازی کارگروه بانوان و جذب حدود ۲۰۰ نفر از بانوان محله اشاره کرد.
وی در ادامه با اشاره به لزوم گسترش این فعالیتها گفت: در ابتدا همکاری ما محدود به چهار مسجد بود، اما با مشاهده نتایج مثبت، تصمیم گرفتیم دامنه این تعامل را گسترش داده و سایر مساجد محله را نیز وارد این جریان کنیم.
برومندفر افزود: برای پیشبرد بهتر این برنامهها، نیاز به ساماندهی فعالان محلی وجود داشت. از همین رو، با کمک فرهنگیان و معتمدین، بانک اطلاعاتی جامعی تهیه کردیم که شامل ظرفیتهای موجود در ۱۳ مسجد، ۴ مدرسه، ۴ کتابخانه، حدود ۳۰ فعال فرهنگی مستقل، ۱۰ تا ۱۵ استاد دانشگاه ساکن محله، ۳۰ ورزشکار نخبه و ۵ بازیکن تیم ملی میشود.
وی با بیان اینکه یکی از چالشهای مهم، ضعف ارتباط برخی نخبگان با مساجد است، تأکید کرد: بسیاری از این افراد، علیرغم فعالیتهای فرهنگی گسترده، ارتباطی با ساختار مسجد ندارند و حتی از سازوکار تعامل با امام جماعت یا هیئتامناء بیاطلاعاند.
برای حل این مشکل، برومندفر پیشنهاد کرد: میتوان با صدور معرفینامه یا ایجاد واسطههایی مشخص، مسیر ارتباط این افراد با مساجد را هموار کرد. به عنوان نمونه، دفتر بهجت بهرمان با برخورداری از ۶۰ استاد تأییدشده، این آمادگی را دارد که دورههایی مانند خیاطی، آشپزی و آرایشگری را با همکاری مساجد برگزار کند.
وی در پایان با اشاره به ظرفیتهای ورزشی محله گفت: یکی از دوستان ما که مدیریت یک باشگاه ورزشی را برعهده دارد، پیشنهاد داده است که از هر مسجد دو یا سه نوجوان مستعد برای تشکیل تیمهایی معرفی شوند تا ضمن ایجاد نشاط و انگیزه، هویت مسجدی نیز در نسل جوان تقویت شود.