۲۴ / تير / ۱۴۰۴ - 15 July 2025
02:33
کد خبر : 9698293
۱۳:۱۹

۱۴۰۴/۰۴/۲۳

۳۱ واحد نانوایی دولتی پخت نان کامل در خوزستان راه‌اندازی شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: ۳۱ واحد نانوایی نوع ۲ با پخت نان کامل (سبوس‌دار) از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح استان خوزستان راه‌اندازی شده‌ است.

 به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان امید جهان‌نژادیان اظهار کرد: این واحدها در شهرهای اهواز، آبادان، جایزان، بهبهان، حمیدیه، مسجدسلیمان، دزفول، رامهرمز، شادگان، شوشتر، باوی، کارون، باغملک و شیبان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی افزود: توسعه فرهنگ مصرف نان کامل به‌عنوان یک نان سالم و مغذی، یکی از برنامه‌های محوری این اداره‌ کل بوده و در همین راستا اقدامات متعددی از جمله برگزاری ۲ دوره متوالی جشنواره ملی نان خوزستان و برپایی صبحانه نان کامل در دبیرستان دخترانه شاهد رضوان به منظور فرهنگ‌سازی در نسل نوجوان انجام شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان راه‌اندازی نخستین شعبه آکادمی ملی نان ایران با عنوان کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان را از دیگر اقدامات این اداره کل در زمینه توسعه فرهنگ مصرف نان کامل عنوان کرد و گفت: این آکادمی با هدف ارتقای کیفیت نان در استان ایجاد شده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های کارگروه آرد و نان استان و همکاری دیگر نهادهای مربوطه در این زمینه توضیح داد: طبق دستور کارگروه آرد و نان، کیسه‌های آرد مصرفی این نانوایی‌ها با رنگ قرمز توزیع می‌شود تا تمایز آن‌ها با نانوایی‌های نوع اول مشخص شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان یادآور شد: نانوایان پخت نان کامل، آرد را به نرخ مصوب ۸۰ هزار تومان برای هر کیسه دریافت می‌کنند.

براساس این گزارش در خوزستان حدود سه هزار واحد نانوایی وجود دارد که ۶۰۰ واحد از این تعداد در اهواز است.

نان کامل به نانی گفته می‌شود که از آرد کامل تهیه شده و حاوی تمام اجزای دانه گندم است.

این نوع نان به دلیل دارا بودن فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتر، نسبت به نان‌های تهیه شده از آرد سفید، سالم‌تر در نظر گرفته می‌شود. طرح پخت نان کامل در برخی از نانوایی‌ها اجرا می‌شود و هدف آن ارتقای سلامت جامعه از طریق مصرف نان‌های با کیفیت و مغذی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید