به گزارش خبرگزاری بسیج از زابل - موسی سنچولی فرمانده ناحیه زابل در نشست خبری با اصحاب رسانه سیستان، اظهار داشت:نقش رهبری کلیدی ترین رمز پیروزی در این جنگ ۱۲روزه بود و حضور حماسی مردم نتیجه این پیروزی را مشخص ودشمن را در ارزیابیهای خود دچار اشتباه محاسباتی کرد.
وی افزود: وقتی جنگ ۱۲ روزه آغاز شد، شرایط بسیار دشوار بود.
سنچولی تصریح کرد: دشمن با تمام توان و برنامهریزی دقیق وارد شد و ما تا روز سوم شاهد پیشروی شدید آنها بودیم، آنها با حملات شدید وارد میدان شدند.
تغییر ورق با خشم خیبری رزمندگان
این مسئول با اشاره به راهبرد جمهوری اسلامی در مقابل این حملات، گفت: در همان ابتدا با خشم خیبری رزمندگان برگ برنده بدست ما افتاد ، که این اتفاق برگرفته از همان روحیه مقاومت و ایمان راسخی بود که از راهبرد امام حسین علیهالسلام، یعنی هیهات منا الذله، سرچشمه میگیرد. از روز چهارم به بعد، با خشم خیبری که در دل رزمندگان شکل گرفت و با همدلی و کمک الهی، ما توانستیم نه تنها مقاومت کنیم بلکه به دشمن ضربه بزنیم و کنترل عملیات را در دست بگیریم. این خشم خیبری و جهاد فی سبیل الله بود که به ما قوت و اراده داد.
سنچولی تصریح کرد: نکته مهمی که باید اشاره کنم این است که دشمن در این ۱۲ روز تلاش بسیار زیادی کرد تا با بهرهگیری از هژمونی رسانهای، فضای رسانهای ایران و حتی فضای مجازی را تحت کنترل بگیرد تا روحیه مردم و رزمندگان را بشکند. آنها حتی صدا و سیما را هدف گرفتند و عملیاتهای رسانهای شدیدی انجام دادند. اما اراده مردم و نیروهای ما آنقدر قوی بود که اجازه ندادند دشمن به اهدافش برسد.
فرمانده ناحیه زابل تاکید کرد: نقش مردم، به خصوص زنان و خانوادههای شهدا و رزمندگان، بسیار تعیینکننده بود. نمونه بارز آن، خانم سحر امامی است؛ زنی که در دل انفجار موشکها ایستاد و سه موشک به محل صدا و سیما خورد، اما هیچ واهمهای نداشت. این زن نمونه واقعی مقاومت و زینبی بود. او با سکوت و آرامش خود، پیام مقاومت و عزت ایرانی را به جهان مخابره کرد.
وی افزود: همچنین بسیاری از زنان و مردان فعال در رسانهها و فضای مجازی، در اطلاعرسانی، حفظ روحیه عمومی و مقابله با شایعات و جنگ روانی دشمن نقش بیبدیلی داشتند، آنها مثل ستونهای پشت جبهه بودند.
نقش اراده مردم در تحقق پیروزی حماسی
وی با اشاره به این که در دومین روز جنگ تمامی معادلات دشمن تغییر کرد، ادامه داد: اگر آنان تاریخ را مطالعه کرده بودند، میفهمیدند که در جنگ تحمیلی، در فتنههای پس از انقلاب و در شهادت بزرگان ما، دشمن در داخل کشور به آنچه میخواست نرسید. بلکه اتحاد مردم بیشتر شد؛ همبستگیای که ریشه در ارزشهای دینی و تاریخی داشت و بیانگر وطندوستی ایمانی مردم بود.
وی تصریح کرد: امروز دنیا در دستان رسانه است و باید تمام تلاش رسانه بر حفظ اقتدار و اتحاد مردم باشد. ما موظفیم که برای پایداری همبستگی مردم بیش از پیش تلاش کنیم. مردم همواره پایمردی شان را نشان دادهاند.
این مسئول تاکید کرد: دشمن هدف داشت با حملهای سریع و متمرکز، فرماندهان اصلی سپاه و نهادهای کلیدی نظام را از میان بردارد و رهبری کشور را تضعیف کند تا بتواند ظرف ۴۸ ساعت نظام را سرنگون نماید. آنها فکر میکردند با این کار صفوف مقاومت و نظام را به هم خواهند ریخت اما آنها اشتباه کردند، چرا که ما نیروهای مسلحی داریم که تحت فرماندهی حکیمانه رهبر معظم انقلاب انسجام دارند و مردم نیز پشتوانهای قوی هستند و نقش رهبری کلیدی ترین رمز پیروزی و حضور حماسی مردم نتیجه ی پیروزی را مشخص کرد و به علاوه، دشمن در ارزیابیهای خود دچار اشتباه محاسباتی شد و مقاومت قهرمانانه نیروهای ما، همکاری نخبگان، مردم و فرماندهان باعث شد نقشههای دشمن نقش بر آب شود.
وی خاطرنشان کرد: نقطه قوت جمهوری اسلامی ایران، آن بود که علیرغم ترور فرماندهان عالی رتبه سپاه و سران نیروهای مسلح، ایران توانست پس از چند ساعت، با کمال اقتدار نسبت به حملات نظامی اسرائیل واکنش مناسب و موثر نشان داده و اهداف نظامی مشخصی را در داخل سرزمینهای اشغالی هدف قرار دهد و آنها را منهدم کند. خوشبختانه حملات موشکی ایران تا لحظه برقراری آتش بس همچنان بدون وقفه ادامه یافت.
وی خاطرنشان کرد: امروز دشمن جنگ سختی در فضای مجازی علیه ما آغاز کرده است. آنها از هک کردن حسابها، انتشار اخبار جعلی، تفرقهافکنی و ایجاد ناامیدی در بین مردم استفاده میکنند. این جنگ نرم، خطرناکتر از جنگ سخت است اما ما هم نخبگانی داریم که در این عرصه فعالند و با دانش و توانایی خود در مقابل حملات سایبری و تبلیغات منفی دشمن میایستند.