به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حمزه امرایی در جلسه شورای اداری استان همدان که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مسئولین ارشد استانی در سالن شهدای گمنام استانداری همدان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد ۵۴ شهید جنگ ۱۲ روزه در همدان به ارائه گزارش اجمالی از اقدامات انجام شده در این ۱۲ روز پرداخت و اظهار کرد: در مدت جنگ اخیر و بنابر تدابیر استاندار مجموعهای اقدامات و برنامهها در استان برنامهریزی شد.
وی با بیان اینکه اولین راهبرد استاندار این بود که در همان لحظات ابتدایی تهاجم در کمتر از دو ساعت جلسه شورای تامین تشکیل شد و همه در حال آماده باش کامل بودند، افزود: حفظ آرامش روانی جامعه، امنیت عمومی مردم در استان، حفظ انسجام، همدلی و همافزایی بین مدیران دستگاهها، آمادهباش سایر دستگاههای اجرایی و خدماترسان، حفظ ثبات و آرامش در بازار و ارائه مستمر کالاهای اساسی مردم ۴ محور اصلی در مقابله با بحران بود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: مجموعه اقدامات، تدابیر و برنامههایی طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در استان انجام گرفت، ۱۶ جلسه فوق العاده شورای تامین و بیش از ۱۰۰ جلسه در شهرستانها برگزار شد.
وی ابراز کرد: در عرصه مدیریت امنیتی در استان اقداماتی با تدابیر استاندار، نیروهای امنیتی، فراجا و سپاه انجام شد که طی ارزیابی هایی که در حوزه امنیتی انجام شد این اقدامات بسیار کم نظیر بود.
امرایی عنوان کرد: اجرای طرح پایش سرزمینی در شهرستانها که بیش از ۸ هزار مناطق مشکوک از جمله باغات، مناطق مرزی و مخروبهها بررسی شدند که کشفیات زیادی به دست آمد.
وی با بیان اینکه ۵۶ ایست بازرسی در استان با مجموعه امنیتی استان تمهید و برقرار شد، گفت: تشکیل بیش از ۱۳ جلسه ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل از دیگر اقدامات بود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان در زمینه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بیان کرد: تشکیل کارگروه اسکان اضطراری در راستای هم افزایی و انسجام بخشی، جلساتی برگزار شد، ارتش و نهادهای امنیتی در حفاظت از نیروگاهها، سد اکباتان، مخازن سوخت و تجهیزات حیاتی مشارکت فعال داشتند، همچنین دستگاه قضایی و دادستان در جلسات شورای تامین همراهی و همکاری خوبی داشتند.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰ بیانیه در حمایت از انسجام ملی از سوی احزاب و تشکلها صادر شد، گفت: جلساتی با حضور نمایندگان مجلس، فعالان اجتماعی، دانشگاهیان و اصحاب رسانه برگزار شد.
انتهای پیام/