به گزارش سرویس جامعه پزشکی
خبرگزاری بسیج، دکتر نظام الدین طباطبایی، درباره عملکرد بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ در سال ۹۴ گفت: امسال هم مانند سالیان گذشته برنامههای مستمر تشکیلاتی و الزامی داشتیم که اجرایی شدند اما ادغام بسیج جامعه پزشکی و بسیج ادارات در حوزه علوم پزشکی دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی و توانبخشی همچنین در سطح بیمارستانها ایجاد شد که قاعدتاً این ادغام برای ما بسیار مهم بود.
وی در ادامه افزود: در گذشته شاهد بینظمی در بسیج دانشگاهها و بیمارستانها بودیم که کارایی مطلوب را از بسیج میگرفت اما با این ادغام شاهد عملکرد بهتری هستیم.
مسئول بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ با اشاره به اینکه پس از این ادغام تقریباً ۲۷ هزار نفر جذب بسیج جامعه پزشکی شدند، تصریح کرد: در واقع تعداد نیروهای بسیج جامعه پزشکی سه هزار نفر بودند که پس از ادغام به عدد ۲۷ هزار نفر رسید، به این شکل ساختار تشکیلاتی ما مورد بازبینی قرار گرفت و این جزء کارهایی است که در سال ۹۴ انجام و کامل شد.
اعزام نیروی درمانی با بالگرد به مناطق کم برخوردار
وی درباره اجرای حوزههای تخصصی از جمله آن برپایی بیمارستانهای صحرایی گفت: اجرای این برنامه جزء ماموریتهای ثابت سازمان بسیج جامعه پزشکی کل کشور است که ما نیز در سه منطقه عملیاتی جداگانه در کشور این طرح را جلو بردیم.
طباطبایی، ادامه داد: در استانهای محروم و نیمه برخوردار مانند سیستان و بلوچستان، ایلام و خراسان جنوبی جهت تامین بیمارستان صحرایی معین عمل کردیم و در موقعیتهایی که بیمارستان صحرایی در آنجا دایر شده بود از طریق بالگرد نیروهای لازم را به آنجا فرستادیم و یک هفته تا ۱۰ روز خدمات لازم را در آنجا ارائه کردیم.
وی درباره برپایی بیمارستان صحرایی در حواشی تهران بیان کرد: اجرای طرح بیمارستان صحرایی را در مناطق نیمه برخوردار تهران طبق روال گذشته اجرا کردیم که از جمله آن میتوان به منطقه قلعه حسن خان اشاره کرد؛ اعزام نیروهای کاملاً تخصصی در دهه فجر و اعزام به منطقه بهارستان تهران و رباط کریم از دیگر اقدامات بود.
طباطبایی، ادامه داد: در سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در حرم آن بزرگوار بیمارستان صحرایی را با کمک دانشگاه علوم پزشکی ایران و بیمارستان خاتم (عج) عملیاتی کردیم و خدمات دهی لازم به مردم انجام شد، همچنین در بیمارستانهای تک تخصصی اعزامهایی در تیم بهداشت و درمان صورت گرفت.
اعزام ۲۷۵ تیم تک تخصصی به مناطق مختلف تهران در سال ۹۴
وی تاکید کرد: سه درمانگاه تک تخصصی در زمانهای متفاوت در مناطق اطراف تهران و در کرج دایر کردیم، همچنین اعزام تیمهای تخصصی عمومی از دیگر اقدامات بود و در واقع ۲۷۵ تیم تخصصی را در سال ۹۴ به مناطق مختلف اعزام کردیم.
طباطبایی، درباره برپایی حلقههای صالحین بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ نیز بیان کرد: در حوزه تربیت و آموزش موفق شدیم که محتوای آموزشی حلقههای صالحین را از سال ۹۳ به شکل سی دی و کتاب منتشر کنیم و تقریباً ۳۱۲ حلقه صالحین را در دانشگاهها سازماندهی کردیم به شکلی که تقریباً این حلقهها حداقل ۴۰ روز یک بار تشکیل جلسه دادند و مورد بازرسی قرار گرفتند.
وی ادامه داد: طرح میقات حلقههای صالحین را برای شرکت کردن در نماز جمعه به شکل تخصصی انجام دادیم، به این شکل که حلقههای صالحین را به نماز جمعه اعزام کردیم و در همان جا به شکل اکیپهای درمانی خواهر و برادر وظایف خود را انجام دادند.
اعزام ۵۰۰ نفری بسیج جامعه پزشکی به اردوی راهیان نور در پایان سال
مسئول بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ گفت: امسال یک اردوی اعزام خواهران و یک اردوی اعزام برادران را به مشهد مقدس داشتیم که در هر نوبت نزدیک به ۲۰۰ نفر اعزام شدند، همچنین برای اعزام به مناطق راهیان نور به نظر میرسد که در تعطیلات پایان اسفند ماه و نوروز بتوانیم ۵۰۰ نفر را به این مناطق اعزام کنیم.
تاسیس قرارگاه شیخ بهایی در سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ
طباطبایی، با اشاره به اینکه امسال یکی از بزرگترین همایشهای اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی را در سالن همایشهای رازی برگزار کردیم، خاطرنشان کرد: نمایشگاه کاملی از دستاوردهای شرکتهای برتر حوزه سلامت به مدت دو روز در کنار این همایش برگزار شد و هر روز از ۲۰ شرکت برتر در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی همچنین تولید کنندگان برتر در حوزه بهداشتی تقدیر شد و به دنبال این همایش قرارگاه شیخ بهایی را در سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ تاسیس کردیم.