به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان زهک مجتبی رفیقدوست بیان کرد: در راستای نظارتهای بهداشتی با هدف تشدید نظارتهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، بازرسیهای دقیقی از مراکز تهیه و توزیع و عرضه محصولات غذایی در قالب برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی انجام شد.
وی افزود: در این راستا، بازرسان سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان اقدام به نظارت دقیق بر شیوهنامهها و دستورالعملهای بهداشتی در این مراکز انجام و در جریان این بازدیدها، بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از سطح عرضه جمعآوری شد.
رفیقدوست خاطرنشان کرد: در این بازدیدها، آموزشهایی به متصدیان و شاغلین مراکز ارائه شد، این آموزشها شامل پیشگیری از سوانح و حوادث رانندگی و همچنین بیماریهای منتقله از طریق پشه آئدس مهاجم بود، پمفلتها و تراکتهای آموزشی با موضوعات "پیشگیری از سوانح و حوادث رانندگی" و "بیماریهای منتقله از طریق پشه آئدس" میان متصدیان و شاغلین مراکز توزیع شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زهک اعلام کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی میتوانند با شماره ۱۹۰ جهت پیگیریهای لازم تماس حاصل نمایند.