۱۲ / فروردين / ۱۴۰۴ - 01 April 2025
08:49
کد خبر : 9677523
۱۵:۱۸

۱۴۰۴/۰۱/۰۹

نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن سرمایه‌گذاری تولید است

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی به عنوان یکی از ارکان اصلی در صنعت تولید محصولات دامی و کشاورزی شناخته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان - غلامرضا سرگزی مدیرکل دامپزشکی استان اذعان داشت: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در حمایت از سرمایه گذاری "اقتصاد مردم محور" همگام با "سلامت جامعه" بدون واسطه و مستقیم می‌باشد و توجه به مسایل اقتصادی همزمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروریست زیرا که بیماری‌های مشترک انسان و دام که سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید نماید، می‌تواند ضربه اقتصادی تأثیرگذار به اقتصاد یک کشور و تجارت بین المللی آن وارد کند. لذا اقدامات دامپزشکی ضامن بقای تولید، اشتغال پایدار و سرمایه گذاری های انجام شده می باشد.

وی به افزایش جوجه‌ریزی در استان اشاره کرد و افزود: در یکسال اخیر قریب به ۲۸ میلیون قطعه در استان جوجه ریزی در سطح مرغداری‌های استان انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به افزایش تعداد مرغداری‌های استان در یکسال گذشته، این تعداد را ۴۱ واحد دانست و بر آموزش بیماری‌های اختصاصی طیور و ارتقاء سطح آگاهی و دانش بهره‌برداران تاکید کرد.


وی ادامه داد: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تامین کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی باشد نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی می‌باشد. لذا نظارت و مراقبت فعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امریست که بطور مستمر در جریان است که در این راستا ۵۷۲۴ نمونه برداری از طیور صنعتی و طیور بومی در جهت ردیابی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان انجام شده است چرا که با توجه به مهاجرت پرندگان بحث بیماری آنفلوانزا از اهمیت برخوردار است که باید رصد و پایش شود و در این خصوص گشت‌های مشترک با کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست در سطح استان نیز داریم.

 سرگزی گفت: با هدف پیشگیری و کنترل بیماری های طیور، مراقبت های فعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها ، تالاب ها و... در حال انجام می‌باشد و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل و نقل و اقدام به جوجه ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد که به طور قطع، همکاری مرغداران و رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی باعث تداوم تولید واحدها و اشتغال زایی مربوطه خواهد بود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید