به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از کاشمر، سرهنگ پاسدار محمدصادق اکبری مسئول سیاسی ناحیه مقاومت بسیج کاشمر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج کاشمر در تحلیل جامعی به بررسی توطئههای نظامهای استکباری برای نابودی انقلابها از طریق جنگ نظامی، فرهنگی و اقتصادی پرداخت و اظهار کرد: چنانکه دفاع مقدس ریشه انقلاب کبیر اسلامی را بیمه کرد و چشم طمع دشمنان را از آن برداشت، اقتصاد مقاومتی و سرمایهگذاری در تولید ریشه تحریمهای دشمن را در نبرد اقتصادی از بین خواهد برد.
وی در راستای راهکارهای عملیاتی برای تحقق شعار سال «سرمایهگذاری برای تولید» افزود: در طول تاریخ، نظامهای سلطهگر همواره با استفاده از ابزارهای نظامی، اقتصادی و فرهنگی سعی در از بین بردن انقلابها داشتهاند.
وی در ادامه با بیان اینکه نمونه بارز آن را میتوان در کشورهایی مثل لیبی در گذشته و سوریه در حال حاضر دید که با جنگ ترکیبی گسترده شامل تهاجم فرهنگی، و تحریمهای اقتصادی و فریب افکار عمومی و در نهایت تهاجم نظامی آن دو کشور را دچار عقبماندگی در ابعاد مختلف و بیثباتی کرد و ذخایر و منابع آنها توسط استعمارگران به یغما برده شد، خاطرنشان کرد: به گفته کارشناسان، دشمنان با ایجاد بیثباتی، به دنبال غارت منابع کشورها هستند.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران با رهبری امامین انقلاب و حمایت مردم، از این مراحل سربلند بیرون آمد، تصریح کرد: حالا مسئله اصلی، تبدیل این پیروزیها به فرصتی برای رشد اقتصادی مبتنی بر تولید داخلی است.
اکبری در ادامه بیان داشت: اگر این مقاومت در طول سالیان عمر پر برکت انقلاب نبود، امروز چیزی از ایران اسلامی باقی نمانده بود.
وی اقتصاد مقاومتی را سلاح ایران در برابر تحریمها برشمرد و با اشاره به شعارهای اقتصادی رهبر انقلاب از ۱۵سال گذشته تاکنون، تأکید کرد: از اقتصاد مقاومتی تا جهش تولید، همه این شعارها یک پیام دارند و آن هم این است که وابستگی به نفت یعنی شکست.
مسئول سیاسی ناحیه مقاومت بسیج همچنین در ادامه بیان کرد: اگر نفت ایران را تحریم میکنند، سایر کشورها جایگزین میشوند، اما اگر تولید داخلی را تقویت کنیم، تحریمها بیاثر میشوند.
وی با اشاره به عملکرد قوای سهگانه گفت: آیا مجلس بر اجرای اصل ۴۴ نظارت دارد؟ بخش خصوصی انگیزه سرمایهگذاری ندارد؛ چون دولت را رقیب خود میداند؛ آیا بانکها به جای حمایت از تولید، بنگاهداری میکنند؟ اینها مشکلاتی است که باید حل شود.
اکبری با اشاره به راهکارهای عملیاتی نظیر مالیات بر عایدی سرمایه تا مبارزه با قاچاق، عنوان کرد: مالیات بر عایدی سرمایه یکی از راهکارهایی است که میتواند مؤثر باشد و اگر کسی دارای چندین خانه است، باید برای خانه مازاد بر نیاز او مالیات سنگین در نظر گرفته شود تا سرمایه به سمت تولید برود.
وی همچنین بر شفافیت مالی تأکید کرد و افزود: اگر تمام تراکنشهای ریالی رصد شود، میتوان جلو فرار مالیاتی و حتی قاچاق کالاها گرفته شود.
این کارشناس مسائل سیاسی از حذف مجوزهای دستوپاگیر به عنوان یکی دیگر از راهکارهای رشد تولید یادکرد و گفت: دولت باید مجوز الکترونیکی را ظرف مدت کوتاهی صادر کند، نه اینکه سرمایهگذار ماهها معطل بماند.
وی خاطرنشان کرد: نظارت بیشتر بر اجرای قوانین و ترک فعلها ضروری است و مجلس باید نظارت بر اجرای قوانین مثل مالیات بر درآمد کل اعضای خانواده را برای جلوگیری از فرار مالیاتی جدی بگیرد؛ دولت باید با بخش خصوصی رقابت نکند و بانکها باید پول را به تولید تزریق کنند، نه خرید ملک و قوه قضائیه حقوق مالکیت و امنیت سرمایهگذاری را تضمین کند؛ زیرا اگر سرمایهگذار احساس ناامنی کند، سرمایهگذاری نخواهد کرد.
سرهنگ اکبری در پایان با امیدواری بیان کرد: اگر تولید رونق بگیرد، بیکاری و تورم حل میشود. ما میتوانیم با منابع طبیعی و نیروی انسانی، به کشوری مستقل تبدیل شویم. این همان آرزویی است که دشمنان از آن وحشت دارند.