به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، جلسه وبیناری معاونین رسانه و ارتباطات اجتماعی استانهای سازمان بسیج اساتید کشور و مسئولان استانی و کشوری برگزار شد. در این جلسه ابتدا دکتر محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور نکاتی را طرح کرد و در ادامه دکتر محمدرضا ابن الدین حمیدی جانشنین سازمان بسیج اساتید کشور به ذکر مطالبی پرداخت و در ادامه جلسه دکتر جواد بخشی الموتی رئیس مرکز رسانه و ارتباطات اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور در خصوص ماموریت ها و اهداف این مرکز مباحثی را طرح و در جریان نظرات مسئولان و معاونین استانی این مرکز نیز قرار گرفت.
دکتر مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در ابتدا ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های معاونین رسانه سازمان بسیج اساتید کشور به اهمیت نقش آفرینی اساتید در فضای رسانه ای پرداخت و تاکید کرد که رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) در سالهای اخیر بارها و بارها به مساله رسانه و فضای مجازی پرداخته اند که این موضوع باعث می شود اساتید دانشگاهها در این زمینه احساس مسئولیت ویژه ای داشته باشند و کنش های رسانه ای اساتید نشان دهنده دغدغه مندی آنها در راستای پاسخ به مطالبات رهبر فرزانه انقلاب است.
وی با اشاره به شعار سرمایه گذاری برای تولید افزود که پس از این نامگذاری اساتیدی که در خصوص ابعاد این شعار ایده و راهکار داشتند به میدان آمده و بخوبی اهمیت و چگونگی محقق شدن آن را توضیح دادند و این با توجه به متخصص بودن استاد دانشگاه می تواند برای مسئولین راهگشا باشد.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به اهمیت امیدآفرینی، گفت: اساتید دانشگاه با جهاد تبیین و طرح مباحث و پرداختن به سوالات جوانان می توانند برنامه های دشمن برای تاثیرگذاری بر اذهان و موج سواری بر افکار عمومی را خنثی کنند.
ابن الدین: اصحاب رسانه بسیج اساتید روایتگر پیشرفتها و افتخارات علمی باشند
دکتر محمدرضا ابنالدین حمیدی، جانشین سازمان، با اشاره به اهمیت رسانه در عصر حاضر، نقش آن را فراتر از اطلاعرسانی دانست و تأکید کرد: رسانه یکی از راهبردیترین ابزارها برای مدیریت افکار عمومی، بازنمایی دستاوردها و شکلدهی به تصویر ذهنی جامعه است.
وی با بیان اینکه امروز بسیج اساتید در سطح ملی و بینالمللی به فعالیتهای علمی، فرهنگی و اجتماعی متعددی مشغول است، افزود: بدون حضور رسانه، بسیاری از این اقدامات، علیرغم عمق و گستردگی، از نگاه جامعه پنهان میمانند.
الگوی عاشورا؛ الهامبخش رسانه انقلابی
دکتر ابنالدین حمیدی، با اشاره به نقش تاریخی حضرت زینب (سلاماللهعلیها) در انتقال پیام عاشورا، رسالت امروز خبرنگاران را حیاتی توصیف کرد و افزود: در نبرد روایتها، اصحاب رسانه بسیجی باید آگاهانه، سریع و دقیق، صدای رسای حقیقت باشند.
رسانه؛ تصویرساز تلاشهای علمی و فرهنگی
جانشین سازمان بسیج اساتید، رسانه را عامل انسجام و تصویرسازی دانسته و گفت: همانطور که رسانه میتواند یک دستاورد نظامی را به رخ جهانیان بکشد، در حوزه علم و فرهنگ نیز باید با همین قدرت عمل کند.
تقدیر از فعالیتهای رسانهای در استانها
در ادامه این نشست، از تلاشها و عملکرد مؤثر کانونهای استانی در حوزه رسانه قدردانی شد. گزارشهای دریافتی از سراسر کشور، حاکی از فعالیتهای رسانهای منسجم و اثربخش در سطح کانونها بود.
دکتر ابنالدین حمیدی در پایان سخنان خود بر خلاقیت در روایت و همافزایی تأکید کرد و گفت: اصحاب رسانه بسیج اساتید باید با قدرت و روحیه انقلابی، روایتگر پیشرفتها و افتخارات جامعه علمی کشور باشند.
بخشی: اساتید بسیجی با حضور فعال در رسانه روایتگرِ حقیقت باشند
دکتر جواد بخشی الموتی رئیس مرکز رسانه و ارتباطات اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور طی سخنانی در این نشست تاکید کرد: همکاران گرانقدر امروز در عصری زندگی میکنیم که رسانه به یکی از مؤثرترین ابزارهای هدایت، آگاهی و بسیج افکار عمومی تبدیل شده است. رسانه ها امروز توانایی تغییر در اذهان یک ملت را بیش از هر زمانی دارا هستند. اگر میخواهیم گفتمان انقلابی و اسلامی در دانشگاهها و جامعه نهادینه شود، چاره ای نداریم جز اینکه از ظرفیتهای رسانه ای به صورت هوشمندانه و راهبردی بهره ببریم.
وی افزود: رسانه ها امروز تنها ابزار انتقال خبر نیستند، بلکه دانشگاه هایی عمومی هستند که افکار، ارزشها و گفتمانها را شکل می دهند. اساتید بسیجی باید با حضور فعال در رسانه های جمعی، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، روایتگرِ حقیقت باشند و در مقابل جنگ نرم دشمن، سدی محکم از آگاهی و بصیرت ایجاد کنند.
بخشی الموتی تاکید کرد: بسیج اساتید با استفاده از رسانه می تواند علم نافع را ترویج کند، دستاوردهای علمی کشور و دانشگاه های ایران را به درستی معرفی نماید و شبهات فکری و فرهنگی را با منطق و استدلال پاسخ دهد. بسیج اساتید می تواند با تولید محتوای عمیق، مستند و جذاب، قلبها و ذهنها را متوجه آرمانهای انقلاب اسلامی کند.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه امروز دشمن با سرمایه گذاری در فضای مجازی، به دنبال تغییر باورهای جوانان است، گفت: اساتید بسیجی می توانند با تولید محصولات رسانه ای و چندرسانه ای، تهاجم فرهنگی دشمن را خنثی کنند. رسانه، سلاح امروز ما در نبرد فرهنگی است. اگر این میدان را خالی بگذاریم، دشمن با ابزارهایش افکار جامعه را مدیریت خواهد کرد. می توانیم با همت جمعی، رسانه های مردمی، علمی و انقلابی را تقویت کنیم و از این فرصت برای بصیرت افزایی و وحدت ملی استفاده نماییم.
رئیس مرکز رسانه و ارتباطات اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور در پایان ماموریت ها و اهداف این مرکز را تشریح و به سوالات مسئولان و معاونین استانی پاسخ داد.