۱۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 01 May 2025
00:58
کد خبر : 9683925
۱۱:۰۱

۱۴۰۴/۰۲/۱۰

برگزاری کارگاه کسب و کار مشاغل خانگی و اینترنتی بانوان

کارگاه کسب و کار مشاغل خانگی و اینترنتی؛ با حضور سرهنگ خواجه حسنی مسئول محترم علمی و پژوهشی سپاه ثارالله استان کرمان در محل بسیج جامعه زنان استان برگزار شد

 

 

به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان- خبرگزاری بسیج از کرمان،  کارگاه کسب و کار مشاغل خانگی و اینترنتی؛ با حضور سرهنگ خواجه حسنی مسئول محترم علمی و پژوهشی سپاه ثارالله استان کرمان در محل بسیج جامعه زنان استان برگزار شد.

 

 سرهنگ خواجه حسنی طی برگزاری کارگاه آموزشی؛ به هویت و مقام  زن مسلمان، اراده و توانمندی زنان در ایجاد مشاغل خانگی و کسب و کارهای اینترنتی اشاره نمود.


خواجه حسنی افزود: مشاغل خانگی در سال‌های اخیر، با توجه به تغییرات اجتماعی و اقتصادی، کسب و کارهای خانگی و اینترنتی در ایران به ویژه در میان بانوان رونق چشمگیری پیدا کرده است. این افزایش، نه تنها به خاطر شرایط اقتصادی و نیاز به درآمد اضافه، بلکه به دلیل تغییر نگرش‌ها نسبت به نقش زنان در جامعه و توانمند‌سازی آن‌ها بوده است.


وی افزود: بانوان ایرانی با بهره‌گیری از مهارت‌ها و استعدادهای خود، انواع مختلفی از کسب و کارها را راه‌اندازی کرده‌اند که به چند دسته اصلی تقسیم می‌شود: کسب و کارهای غذایی: از پخت و تهیه شیرینی، غذاهای خانگی و فست‌فودهای خانگی گرفته تا تولید محصولات ارگانیک و سالم، بسیاری از بانوان با ایجاد صفحات مجازی و ثبت نام در سایت‌های فروش آنلاین، محصولات خود را به مشتریان عرضه می‌کنند.


خواجه حسنی تصریح کرد:  بانوان هنرمند با استفاده از هنرهای خود مانند بافتنی، چرم‌دوزی، سفال‌سازی و طراحی جواهرات، انواع محصولات زیبایی را تولید و به فروش می‌رسانند، سایت‌های فروشگاهی آنلاین و شبکه‌های اجتماعی بستری مناسب برای عرضه این آثار فراهم کرده‌اند.


خواجه حسنی تصریح کرد: ارائه خدمات مشاوره‌ای، آموزش آنلاین، مربیگری ودوره‌های آموزشی در زمینه‌های مختلف از جمله زبان آموزی، مهارت‌های دیجیتال، و حتی مشاوره خانواده نیز مورد توجه بانوان قرار گرفته است. این نوع کسب و کارها با استفاده از پلتفرم‌های آموزشی و شبکه‌های اجتماعی به راحتی قابل دسترسی و بازاریابی است 

مسئول محترم علمی و پژوهشی سپاه ثارالله استان گفت: بانوان با استفاده از دانش  خود در زمینه‌های مختلفی مانند خیاطی، تزئینات منزل و زیورآلات، اقدام به تولید محصولات منحصر به فرد و فروش آن‌ها در بستر اینترنت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: تولید محتوای دیجیتال از جمله کتاب‌های الکترونیکی، اپلیکیشن‌ها، و دوره‌های آنلاین نیز در میان بسیاری از بانوان رواج پیدا کرده است. این افراد با بهره‌گیری از دانش و تجربه‌های خود، به تولید محتوای آموزشی و مفید می‌پردازند.


خپاجه حسنی افزود: با توجه به این روند، می‌توان گفت که کسب و کارهای خانگی و اینترنتی نه تنها به افزایش درآمد بانوان کمک کرده‌اند، بلکه به آن‌ها این امکان را می‌دهند که بتوانند در میادین کاری مختلف و با انعطاف بیشتری عمل کنند و به ارتقای کیفیت زندگی خود و خانواده‌شان بپردازند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید