قزوین_حجت الاسلام حسن شجاعی مهر، مسوول نمایندگی ولی فقیه در تیپ عملیاتی ۸۲ حضرت صاحب الامر(عج) استان قزوین، در گفتگو با بسیج با محوریت سالروز شهادت علامه شهید مرتضی مطهری و آغاز هفته عقيدتی در سپاه و بسیج، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای راه علم و دانش به ویژه علامه شهید مرتضی مطهری بیان کرد: مقام علم و دانش و پژوهش در اسلام بسیار با اهمیت است و فراگیری و تحصیل از افضل مجاهدتها وبرابر با شهادت در مسیر الی الله است. به همین دلیل این موضوع در انقلاب اسلامی و در مکتب امام و رهبر معظم انقلاب همواره مورد توجه و تاکید بوده تا جایی که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در صدر اصول ابلاغی مقام معظم رهبری قرار دارد.
حجت الاسلام شجاعی مهر اذعان کرد: در مکتب اسلام زندگی انسان در دو حالت مناسب عنوان می شود که انسان یا عالم است و یا کسب علم و مدت عمر مفید انسان را به مقدار تحصیل عمر او میداند و به فرموده پیامبر عظیمالشان اسلام، لازم است که انسان از تولد تا مرگ در مسیر تحصیل و علم آموزی باشد و در قیامت نیز از ارزشمندترین اعمال صالح برای انسان میزان علم و دانش او در مسیر هدایت بشر و خدمت به بشریت است تا جایی که ارزش جوهر مداد عالم را از خون شهدا بالاتر میداند.
مسوول نمایندگی ولی فقیه در تیپ عملیاتی ۸۲ حضرت صاحب الامر(عج) استان قزوین در ادامه یادآور شد: عالم شدن و عالم الی الله بودن شرایط و الزامات خود را دارد، همانگونه که علمای واقعی پناهگاه دین و دنیای مردم هستند، خطر عالم فاسد بسیار بیشتر است. از جمله الگوهای کامل یک عالم دینی، میتوان به علامه شهید مرتضی مطهری اشاره کرد که تمام حاصل عمر علمی خود را صرف خدمت به مردم و دین خدا کرد.
حجت الاسلام شجاعیمهر خاطرنشان کرد:
شهید مطهری، پزشک بیمارى جهل و طبیب اخلاق نکوهیده و پسندیده بود. هم عالم بود هم علم نافع داشت. هم متکلم بی بدیل که مناسب با نیازهای جامعه خود و با بیان شیوا و منطق مستدل به شبهات و سوالات جوانان پاسخ می گفت. او با همه جامعیت علمی و جایگاه فقاهت، از کودکان و زنان جامعه غافل نشد و پیوسته دغدغه تشنگان طریق هدایت را داشت تا جایی که در پاسخ به سوال یک نوجوان مبنی بر میزان تلاش علمی ایشان، عنوان کرد که «در حد مرگ تلاش میکنم».
مسوول نمایندگی ولی فقیه در تیپ عملیاتی ۸۲ حضرت صاحب الامر(عج) استان قزوین در پایان با اشاره به مقام علمی علامه شهید مطهری تصریح کرد: وی در کنار مجاهدتهای علمی در عرفان و فلسفه و کلام و عقاید و اخلاق نیز سرآمد زمان خود بود و پیوسته دغدغه اسلام و مسلمین و ایران را داشت. خدمات متقابل اسلام و ایران و پاسخ به شبهات تفکرات موجود در آن روزها، همچون خاری در چشم جریان آنهایی بود که درک و فهم درستی از ظرفیتهای موجود نداشتند و منافع خود را در اختلاف و تفرقه میدیدند. لذا از آنجایی که در مقابل نظرات متقن و استوار ایشان جواب و پاسخی نداشتند، این علامه بلند آوازه جهان اسلام را ترور کرده و به شهادت رساندند. شهید مطهری دارای جایگاه بلندی نزد امام راحل بود آنچنان که امام راحل این شهید بزرگ را «حاصل عمر خود» نامیدند.
انتهای پیام/۱۰۰۹