به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، سرهنگ پاسدار علیرضا ایراندوست مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم در نشست خبری آغاز هفته بسیج سازندگی ضمن تبریک به مناسب ایام دهه کرامت به ارائه گزارشی از فعالیت های بسیج سازندگی در سال گذشته و برنامه های اجرایی هفته بسیج سازندگی پرداخت.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم گفت: به فرمان مقام معظم رهبری ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۹ جهت حضور بیشتر مردم در فعالیت های عمرانی و حتی غنی سازی فعالیت های مردمی و جوانان و نوجوانان فرمان تشکیل بسیج سازندگی صادر شد. این سازمان با دو ماموریت اصلی خدمت رسانی به نیازمندان و محرومیت زدایی تشکیل شده است.
وی افزود: یکی از اهداف سازمان بسیج سازندگی بنا به فرمایش مقام معظم رهبری غنی سازی اوقات فراغت جوانان، دانشجویان و دانش آموزان در ایام تابستان و عید نوروز بوده است. در همین راستا یکی از اقدامات بسیج سازندگی برپایی اردوهای جهادی و حضور در مناطق محروم و شرکت در اردوهای جهادی بود. شرکت در این اردوها باعث می شود تا فرد از لحاظ مدیریتی و اجرایی در میدان عمل قرار گیرد و پای کار فعالیت های نظام باشد.
ایراندوست هدف اصلی تشکیل بسیج سازندگی را برگزاری اردوهای جهادی و در موازات آن گسترش فرهنگ و روحیه جهادی در راستای امید آفرینی و کمک مومنانه همراه با حفظ کرامت مردم دانست.
وی اولویت دوم کاری بسیج سازندگی را همکاری با سطوح مختلف دولت عنوان کرد و گفت: بسیج سازندگی بعنوان بازوی اجرایی و کمک کار دولت می تواند با دستگاه های اجرایی مختلف در زمینه کارهای عمرانی و ... تفاهم نامه امضا کند. و تاکنون با ادارات مختلف دولتی از جمله اداره برق، راه و شهرسازی، منابع طبیعی، نهضت ملی مسکن و ... همکاری های خوبی داشته ایم.
ایراندوست در خصوص حضور و همکاری پرشور مردم و خیرین در انجام کمکهای مومنانه و پروژه های مختلف بسیج سازندگی تاکید کرد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه استان قم عملکرد سال ۱۴۰۳ بسیج سازندگی را اینگونه تشریح کرد: برگزاری اردوهای جهادی با مشارکت بیش از ۱۲۵ هزار نفر در نقاط مختلف کشور، شاداب سازی_رنگ آمیزی و تعمیر ۱۵۵ مدرسه با همکاری نوسازی مدارس آموزش و پرورش و خیرین در قالب طرح شهید عجمیان، اعطای بیش از ۲۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه اشتغال و کارفرمایی، تعمیر و مرمت هفت باب منزل خانواده شهدا و ۲۲۳ منزل افراد محروم، آسفالت معابر جاده های بین روستایی و بین مزارع و مدارس و مراکز درمانی به میزان چهارصد هزار متر مربع، انجام ۱۳۵ هزار و چهارصد خدمت به نیازمندان در قالب هشت کمیته نهضت کمک مومنانه، تهیه و توزیع نود و شش هزار و هشتصد و پنجاه و سه بسته معیشتی، پنجاه جهیزیه، ویزیت رایگان، مشاوره حقوقی و آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، تعمیر لوازم خانگی، برگزاری کلاسهای تقویتی، اهدای لوازم التحریر، سی و یک هزار و پونصد بسته نذر قربانی، نذر خون، راه اندازی هزار کیلومتر یا همون یک مگاوات نیروگاه خورشیدی، رفع ناترازی برق استان، اجرای پروژه لایروبی قنات های روستایی، احداث کانال و اصلاح بهسازی شبکه آب روستایی، احداث شبکه برق فشار متوسط، تبدیل سیم بک ها و تعویض تیرهای فرسوده، ساخت پنج مدرسه در سایت نهضت ملی، راه اندازی قرارگاه نصر،تهیه و توزیع پنجاه هزار بسته یلدایی، کاشت نهال، تهیه ۱۴ عدد ویلچر برقی تمام اتوماتیک، برپایی موکب های خدمت رسان اربعین، نیمه شعبان و سه شنبه های مهدوی، پشتیبانی از گروههای جهادی و ...
وی در خصوص برنامه های هفته بسیج سازندگی گفت: شروع هفته بسیج سازندگی از ۱۵ تا ۲۲ اردیبهشت ماه می باشد که برخی از برنامه های اجرایی به این شرح هستند؛ تجدید میثاق گروه های جهادی با شهدا، دیدار با خانواده شهدای جهادگر مدافع حرم، آیین بهره برداری از صد و ده پروژه عمرانی، کشاورزی، برپایی بازارچه اقتصاد مقاومتی، خدمت رسانی و افتتاح نیروگاه خورشیدی ۳۵۰ کیلومتری، اختتامیه جشنواره فجر هنری ادبی و رسانه ای روایت جهاد، پروژه احداث برابری شبکه برق فشار متوسط شهر پرنیان، احداث کانال آب کشاورزی، افتتاح مرکز کارآفرینی خواهران در حوزه خدیجه امام رضا (ع)، تعمیر و مرمت پنجاه و یک منزل از خانواده های کم برخوردار، طرح شهید رهنمون ویزیت رایگان و بحث های پزشکی و درمانی، طرح بسیج اصناف و تعمیر لوازم خانگی نیازمندان، واکسن و سم پاشی دامی و ... از طرح های اجرایی در هفته بسیج سازندگی هستند.
انتهای پیام/سمیرا غفوری منش