به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در مراسمی که به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و هفته عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان مراسم و تبریک ایام و مناسبت های پیش رو، با اشاره به اینکه هر کدام از این نامگذاری ها حامل پیام خاصی هستند، عنوان کرد: هر چه دایره معرفت و محبت ما به اهل بیت (ع) بیشتر شود، بهتر میتوانیم آنها را الگوی رفتاری و عملی خود در زندگی قرار دهیم.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: در پرتو شهادت استاد مرتضی مطهری دو مناسبت شکل گرفت که یکی از آنها هفته عقیدتی سیاسی سپاه و دوم بزرگداشت مقام معلم است.
وی با توجه به نقش مسئولین عقیدتی سیاسی سپاه، گفت: نمایندگان ولی فقیه و مسئولین عقیدتی سیاسی روح معنویت و ایمان را در کالبد تک تک سپاهیان، نهادینه می کنند. این مجموعه عقیدتی آنها را از آموزه های دینی و معارف نورانی اهل بیت برخوردار می کند و از لحاظ ابعاد مختلف اعتقادی، اخلاقی، احکام و زمان شناسی یعنی *تحلیل مسایل سیاسی مبتنی بر مقتضیات زمان* ارتقا می بخشد.
آیت الله بوشهری به بیان چند ویژگی از شهید مطهری پرداخت و گفت: اولین ویژگی شهید مطهری که کلید همه ویژگی های او در آن خلاصه شده است، پایبندی به شرع و حساسیت نسبت به اجرای مسایل دینی بود.
وی اظهار کرد: شهید مطهری اهل دقت بود یعنی سخن بی حساب بر زبان، نوشته ها و آثار او جاری نمیشد. اهل اندیشیدن بود و از تراوش اندیشه هایش سخن یا آثار قلمی او برمیآمد.
ریاست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه شهید مطهری خود را محدود به سلسله مسایل خاص نمی کرد، گفت: نگاه او هم به توده ی مردم و پاسخگویی به شبهات آنها بود و هم به بخش علمی و فرهیخته جامعه مخاطب توجه داشت.
وی بر لزوم ضرورت پاسخگویی به شبهات جوانان و نوجوانان توسط مربیان و اساتید با توجه به هجمه ی جنگ شناختی موجود تاکید کرد.
آیت الله بوشهری افزود: اساتید، معلم ها و مربیان ما باید مطهری گونه عمل کنند و در مورد شبهه ای که دانشجو و دانش آموز به خاطر افکار وارداتی از بیرون مطرح می کند، مانند شهید مطهری یا خود قادر به پاسخگویی باشند یا از آثار ایشان بهره ببرند. شهید مطهری هم در مسایل داخل و هم خارج کشور تاثیرگذار بود.
وی تصریح کرد: مربیان عقیدتی سیاسی و معلمان ما باید مراقبت کنن تا فکرهایی که از سرچشمه اسلام ناب نشات می گیرند وارد آموزش و پرورش و دانشگاههای ما شوند. پاسداران ما نیز باید در بعد اعتقادی قوی و مستحکم باشند.
ریاست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آگاه بودن به مقتضیات زمان، آینده نگری و با برنامه بودن و قاطعیت را از دیگر ویژگی های اخلاقی این شهید بزرگوار دانست و گفت: اگر امروز در میان ما بود با آن نگاه روشن و استدلال قوی ای که داشت حتی کسانی که با دین ارتباط نداشتند، تحت استدلال های قوی او قرار می گرفتند.
آیت الله بوشهری به بیان شاخصه های سیاست مدار اصلح از نظر شهید مطهری پرداخت و گفت: سیاستمداری که دین را درست درک کرده باشد، تفکر آزاد داشته باشد، خود را محدود به خواص جامعه نکند و با قشر متوسط و روبه پایین جامعه نیز در ارتباط باشد، یک سیاستمدار اصلح است.
انتهای پیام/سمیرا غفوری منش