به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان حسن عروتی موفق در نشست خبری با اصحاب رسانه و هیات شورای عالی روابط عمومیهای استان همدان که در سالن جلسات بیمارستان آتیه برگزار شد، ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی یک نهاد عمومی و غیردولتی است.
وی با بیان اینکه در سطح استان همدان ۸۳۰ هزار بیمه شده داریم، افزود: سازمان تامین اجتماعی به دو شیوه مراکز ملکی و درمان غیرمستقیم خدمات ارائه میدهد و در حال حاضر دو بیمارستان و هفت مرکز سرپایی تحت پوشش داریم که بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در سال گذشته از خدمات این مرکز بهرهمند شدند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به داروخانهها مراجعه کردهاند، ۲۴۰ خدمات آزمایشگاهی، ۵۷ هزار نفر خدمات مامایی دریافت کردهاند، بیش از ۲۲ هزار مورد عمل جراحی، بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ مورد زایمان انجام شده و بیش از ۱۳ هزار نفر در بخشMRI ۳۳ هزار نفر بستری شدند و تمام خدمات به صورت رایگان انجام می شود.
عروتی موفق در خصوص بحث درمان غیرمستقیم ابراز کرد: بیش از یک هزار و ۲۰۰ مرکز طرف قرارداد و مرکز تشخیصی داریم و سال گذشته افزون بر یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به این مراکز پرداخت کردیم و با ۴۰۰ پزشک قرارداد همکاری داریم.
وی به اقدامات مثبت تامین اجتماعی اشاره و عنوان کرد: از جمله مهمترین اقدامات، در بخش بستری است که در این بخش هزینهای از بیماران دریافت نمیشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان برای بیماران صعب العلاج پرداخت شده و با توجه به سیاستهای کشور خدمات ناباروری جزء خدمات بیمهای آمده و بیماران از این خدمات استفاده کردند و برای ۲ هزار و ۸۰ زوج نابارور پرونده تشکیل شده و از خدمات رایگان بهرهمند شدند.
عروتی موفق ابراز کرد: سال گذشته سعی کردیم در راستای رضایتمندی بیماران قدم برداریم و در راستای حفظ شان سالمندان باشیم و میزان رضایتمندی بیماران به ۸۵ درصد رسیده که جا دارد این ۸۵ درصد را ارتقا دهیم.
وی خاطرنشان کرد: با پیگیریهای انجام شده مراکز آماده ارائه خدمات به صورت دو شیفت فعال هستند و از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۲۰ شب خدمات ارائه میدهند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان بیان کرد: پنج بیماری مزمن تعریف شده که شامل دیابت، فشارخون، بیماری اعصاب و روان، قلبی و تیروئید هستند و برای ۱۱۵ نفر از بیمارانی که بیماری مزمن دارند تشکیل پرونده شده و خدمات مستمر دریافت میکنند.
وی ابراز کرد: کلینیک دیابت و فشارخون راهاندازی شده که توسط پزشک متخصص داخلی و کارشناس تغذیه آموزشهای لازم داده میشود و بیماری آنها کنترل میشود.
عروتی موفق با اشاره به اینکه در حوزه نوبتدهی پیشرفت کردیم و اکنون بیش از ۶۰ درصد نوبت ها به صورت غیرحضوری انجام میشود، گفت: یکی از کارهایی که انجام شده حضور ۲۴ ساعته پزشک زنان در بیمارستان است که بازخورد مثبتی داشته و در حال حاضر رتبه نخست زایمان طبیعی در استان را داریم و بالاترین آمار زایمان در بیمارستان آتیه انجام میشود.
وی با بیان اینکه از استانهای کرمانشاه، کردستان و لرستان برای انجام زایمان به این مرکز مراجعه می کنند، عنوان کرد: دو بیمارستان آتیه همدان و غرضی ملایر از سوی وزارت بهداشت موفق به کسب رتبه برتر شدند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: برای بیمارستان آتیه مجوز ۵ هزار متر، برای بیمارستان غرضی ملایر بیش از ۴ هزار متر مجوز توسعه درمانگاه صادر شده است و درمانگاه کبودرآهنگ ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در باب تجهیزات در بیمارستان غرضی جزء بهترین برندها است و سعی از بهترین تجهیزات در بیمارستان های استان استفاده شود.
عروتی موفق بیان کرد: در بحث جوانی جمعیت اقدامات مثبتی در مجموعه انجام شد و در جشنواره شهید رجایی جزء برترین دستگاهها بودیم؛ نیز مرکز زایمان بدون درد در بیمارستان آتیه را راه اندازی کردیم.
وی یادآور شد: بحث بحران جنگ ۱۲ روزه که پیش آمد از روز اول اعلام آمادگی کردیم که در خدمت آسیب دیدگان کنار دانشگاه علوم پزشکی هستیم؛ بیش از سه ماه ذخیره دارویی، جیره خشک، مولد برق اضطراری و غیره را آماده کرده بودیم، همچنین بازنشستگان برای مشارکت در مقابله با این بحران اعلام آمادگی کردند.
عروتی موفق گفت: دو پزشک که با بیمارستان همکاری داشتند به دلیل دریافت مبلغ خارج از تعرفه غیرمجاز اخراج شدند و اگر شکایتی باشد به شدت برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/