به گزارش خبرگزاری بسیج از دشتستان، حجت الاسلام والمسلمین ابوذر شاد مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دشتستان، با بیان اینکه شرایط دوره امامت حضرت سجاد (ع) بسیار سخت و حساس بود، اظهار داشت: نهضت عاشورا نقطه عطفی در تاریخ پدید آورد و مصائب آن، شرایط را پیچیدهتر کرد و لذا مدیریت فضای پساجنگ عاشورا تدبیر و حکمت میخواست که توسط حضرت امام سجاد (ع) انجام شد.
این مقام مسئول گفت: امام سجاد (ع) در فضای پس از نهضت کربلا با بهره مندی از مقام عصمت و علم امامت به خوبی جامعه اسلامی را مدیریت کردند و در مقابل فضای روانی و جنگ نرم دشمنان ایستادگی کردند.
وی خاطر نشان کرد: تجربه دفاع مقدس ۱۲ روزه نشان داد که مدیریت فضای روحی و فکری جامعه در دوره پساجنگ بسیار دشوارتر از ایام جنگ است، زیرا در زمان تجاوز دشمن خارجی، مردم برای دفاع از کشورشان کاملا متحد میشوند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دشتستان اضافه کرد: حضرت زین العابدین (ع) به طرق مختلف همچون دعا، روضه و عزاداری واقعه عاشورا برای مردم بازگو و آنان را نسبت به حمایت یزید و لشکریانش آگاه میکردند.
شاد یاد آور شد: روحانیون نیز باید با بهره مندی از ایام محرم و صفر و به ویژه مراسم پیاده روی اربعین حسینی، دلها را زنده و ارادهها را تقویت کنند، این موضوع همان عبرت گرفتن از تاریخ و سبک زندگی اهل بیت (ع) است.
حجت الاسلام والمسلمین ابوذر شاد با بیان اینکه رسالت امروز روحانیت در فضای پساجنگ بسیار به دوره امامت حضرت سجاد (ع) پس از واقعه عاشورا شباهت دارد، بیان کرد: همیشه دشمنان اسلام پس از تحمل شکست، جنگ شدید در حوزه رسانهای و تبلیغی راه میاندازند که علماء و بزرگان حوزه و روحانیون در خط مقدم بی اثر کردن تبعات این جنگ هستند.
وی بیان کرد: امام سجاد (ع) به هر بهانهای یاد امام حسین (ع) و شهدای نهضت کربلا را زنده نگه میداشتند تا حقیقت تابناک آن روز تاریخی توسط جبهه باطل پنهان نشود. امروز نیز همه باید یاد شهدای تجاوز رژیم صهیونسیتی به کشورمان را گرامی بداریم و این درس بزرگ حضرت زین العابدین (ع) به ما است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه دشتستان ابراز داشت: فراموش شدن نام سرداران نظامی، دانشمندان و محققان هستهای و زنان و کودکان حمله صهیونیستها به ایران، نقشه پیچیده دشمن است که نباید محقق شود، برگزاری مجالس بزرگداشت شهدای اقتدار به خوبی و به صورت مستمر در نقاط مختلف کشور در حال برگزاری است.
وی در پایان بیان کرد: همه باید از امام سجاد (ع) بیاموزیم که تعداد کم نیروها دلیل بر تسلیم شدن در برابر دشمنان نیست و با هر روش و وسیلهای باید به مقابله با دشمنان رفت، سلاح فرهنگی و ابزار رسانهای بهترین امکانات در منکوب کردن دشمنان و خنثی کردن نقشه آنان در فضای پساجنگ است و این دقیقا همان روش امام سجاد (ع) در دوره ستمگری یزید و خلیفه پس از او بود. بصیرت افزایی در هر زمان مهمترین سلاح در برابر دشمنانی است که تا به دندان مسلح هستند.
انتهای خبر/