به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمود قليزاده افزود: توسعه همکاری با قطعه سازان معادله دو سر برد براي همه ذينفعان مي باشد چرا که هم تراکتورسازی به عنوان توليد کننده می تواند به قطعات مورد نياز در حداقل زمان و با کمترين هزينه دسترسی داشته باشد و هم موجب رشد، رونق و توسعه قطعه سازان می شود.
وي با اشاره به اينکه گروه صنعتی تراکتورسازی ايران بر عکس برخي مجموعه هاي توليدی طبق سياستگذاری خود تلاش دارد تا بيشترين همکاری و تعامل را به جهت رفع موانع و مشکلات قطعه سازان داشته باشد اظهار داشت: قطعه سازاني که با تراکتورسازی همکاري دارند مي توانند شاهد و ناظر اقدامات تراکتورسازي در جنگ 12 روزه تحميلي به کشورمان ، براي تامين منابع مالي حتي در پرداخت حقوق افراد شاغل در اين واحدهاي توليدي هستند.
قليزاده اضافه کرد: از جمله اقداماتي که شايد در کشور به صورت مبتکرانه از سوي تراکتورسازي در پيش گرفته شده اختصاص سرمايه جداگانه براي تعامل و همکاري با قطعه سازان مي باشد بطوري که حتي در مواقعي مواد اوليه قطعات مورد نيازي که به قطعه سازان سفارش داده مي شود توسط خود تراکتورسازي تامين و خريداري شده و در اختيار قطعه سازان قرار مي گيرد.
اين فعال حوزه صنعت کشور براي مستندات اقدامات ياد شده خريد سالانه در مجموع نزديک به 60 هزار تن مواد اوليه اعم از ورق فولادي و فولاد آلياژي را عنوان و اضافه کرد: تراکتورسازي در واقع ريسکهاي تامين را در جهت منافع توليدکننده قطعات مورد نيازش و مصرف کننده نهايي را به جان می خرد تا محصولي با کيفيت و در موعد مقرر در اختيار مشتريانش قرار دهد.
وي ترنور مالي حوزه ماموريتش در مباحث قطعه سازي و موارد ياد شده را سالانه 30 همت اعلام و تصريح کرد: پرداختهاي تراکتورسازي به زنجيره تامين از يک نظام جامع ، دقيق و با لحاظ امتيازات و پارمترهاي مثبت همکاري صورت مي گيرد بطوري که عملکرد خود قطعه سازان تضمين کننده پرداختهاي نظام مند و به موقع آنها مي باشد.
قليزاده پروسه هاي پرداختي به قطعه سازان همکار با تراکتورسازي را در بازه زماني 30 ، 60 و 90 روزه تعريف و درعين حال تاکيد دوباره برهمکاري هاي پرداختي در موارد ضروري داشت.
مديرعامل شرکت مهندسي ساخت و تامين قطعات تراکتورسازي اظهار داشت: استراتژي تامين قطعات مورد نياز توليد تراکتور به صورت توليد 50 درصد داخل گروه تراکتورسازي و 50 درصد از طريق قطعه سازان کشور لحاظ شده و معمولا قطعات استراتژيک که محور توليد را مي چرخانند در خود گروه و بقيه نيز به صورت برون سپاري از طريق قطعه سازان تامين مي شود.
وي انتخاب حلقه هاي زنجيره تامين را منوط به مواردي مانند کيفيت و استاندارهاي توليدي دانست و در عين حال اولويت بندي جغرافياي و نزديکي به سايت توليدي تراکتور را نيز در استفاده از ظرفيتهاي قطعه سازي دخيل عنوان کرد و گفت: به همين جهت قطعه سازان تبريز ، آذربايجان شرقي ، استانهاي همجوار و نهايتا قطعه سازان کشور در سلسله مراتب تعريفي قرار مي گيرند.
به گفته قليزاده 400 قطعه ساز از کل کشور در سطوح ياد شده و با اشتغال 5 هزار نفر در زنجيره تامين و توليد قطعات مورد نياز محصول تراکتور و در تضمين امنيت عذايي هموطنان نقش دارند که نبايد از کنار جايگاه و تاثير آنها در اين مقوله به راحتي گذشت.
اين صنعتگر با يادآوري اتفاقات اخير از جنگ تحميلي تا حملات سايبري که به کشور صورت گرفته اذعان داشت تراکتورسازي نيز همانند ساير صنايع متاثر از اين اتفاقات ناخوشايند بود و به تبع روند امور را تا حدودي با اختلال و کندي مواجه کرده اما مطمئنا تمامي قطعه سازاني که در بلند مدت با تراکتورسازي همکاري دارند گواه اين موضوع هستند که تراکتورسازي ، مجموعه هاي قطعه سازي را جداي از خود ندانسته و همراه تلاش دارند تا به انحاي مختلف گره گشاي امور اين عزيزان باشد و عمل به تعهدات خود در قبال آنها را تحت هر شرايطي در اولويت امور قرار داده و خواهد داشت و در جهت رفع و حل مشکلات بوجود آمد تلاش لازم را انجام خواهد داد.
وی در پايان ضمن قدرداني از همراهي و همکاري قطعه سازان زنجيره تامين با تراکتورسازی در چنين شرايط سختي که کشور در آن قرار دارد تاکيد کرد : مجموعه گروه تراکتورسازی ایران در آينده اين همراهی، لطف و محبت را فراموش نخواهد کرد .