نرگس آریاییفر ، عضو گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفتگو با خبرنگار بسیج در زابل بیان کرد: وقتی فضایی وجود دارد که افراد با سلایق، اخلاق و افکار مختلف دور هم جمع شده و برای یک هدف، آن هم خدمت به مردم نیازمند تلاش میکنند صحنهای جز زیبایی و عشق به خدمت تداعی نمیشود.
وی ادامه داد: بنده نیز بهعنوان عضو کوچکی از خانواده جهادگران بسیجی در منطقه سیستان اقدام به ارائه خدمات جهادی در عرصههای مختلف بهویژه درمان، ورود کردهام.
آریایی فر افزود: در ابتدا فکر میکردم اردوی جهادی یعنی رقابت برای حل مشکلات و معضلات مردم که افرادی بدون هیچ چشم داشت و خالصانه و تنها برای رضایت خدا پادررکاب گذاشته و در گرما و سرما در تمامی بحرانها، از خود برای خدمت به مردم میکردند، اکنون نیز همین تفکر را دارم و به این حقیقت دستیافتهام.
این بانوی جهادگر بسیجی ادامه داد: حضور در مناطقی که آشنایی بدان نداریم، قطعاً کمینگرانی به دنبال دارد، اما بعد از تکرار مشارکت در اردوهای جهادی این نگرانی رنگ باخت و با اطمینان خاطر به تمام مناطق حاشیهنشین و روستاهای دوردست برای ارائه خدمت راهی میشوم.
وی گفت: به یاد دارم در یک اردوی جهادی در روستایی حوالی شهرستان هامون، در دهه دوم محرم بود که اردوی درمانی برگزار کردیم، مادر بارداری با نگرانی آمد و از اینکه فرزندش چند روز تکان نخورده و نوع بارداریاش پرخطر است، ابراز نگرانی داشت، آن روحیه مادر، ما را نیز نگران کرد، اما با انجام خدمات مربوطه، چهره گرفته زن باردار چنان خندان شد که آن تصویر بهترین خاطره در دوران خدمتم به شمار میرود و هیچ گاه فراموش نمیکنم.
آریایی فر اظهار کرد: خاطره بد در گروه جهادی راه ندارد، تمام لحظات تجربه و الگو میشود، نقاط قوت زیادی در حضور و فعالیت در گروههای جهادی وجود دارد که خودسازی، قدردانی از داشتهها و قدر نعمات را دانستن، تنها بخش کوچک آن است.
وی با اشاره به کمک اهالی روستا در برخی پروژهها به اردوی جهادی، افزود: روحیه همکاری و وحدت در بین اعضای گروه جهادی و اهالی همواره موج میزند و صحنههایی زیبا خلق میکند.
وی در پایان از افراد توانمند برای حضور در فعالیتهای جهادی دعوت کرد.