به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از نیشابور، محمد رستمی با اشاره به پرسشهای مطرح در ذهن مردم در فضای عمومی و مجازی اظهار داشت: باید به برخی از این سؤالات پاسخهای دقیق، منطقی و مستند داد تا ذهن جامعه روشن شود. نخستین سؤال این است که هدف دشمن از این جنگ چه بود؟
وی با بیان اینکه هدف نخست رژیم صهیونیستی، براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران و تجزیه کشور بود، افزود: دشمنان میخواستند با ترور فرماندهان ارشد سپاه، ساختار نظامی را مختل و کشور را دچار فروپاشی داخلی کنند. اما این توطئه با تدبیر مقام معظم رهبری در همان ساعات نخستین جنگ خنثی شد. ایشان بلافاصله بر جانشینی فرماندهان شهید و استمرار فرماندهی تأکید کردند و از بروز هرگونه خلل در بدنه سپاه جلوگیری نمودند.
نماینده مردم شهرستانهای نیشابور، فیروزه، زبرخان و میانجلگه دومین عامل ناکامی دشمن را انسجام ملت ایران عنوان کرد و گفت: دشمن تصور میکرد با شهادت فرماندهان نظامی، عدهای در داخل نظام سر به مخالفت برداشته و به درگیری داخلی دامن خواهند زد اما فضل الهی و اتحاد ملت، همه نقشههای دشمن را نقش بر آب کرد و ملت ایران با یکپارچگی کامل، مشت محکمی بر دهان رژیم صهیونیستی کوبیدند.
رستمی افزود: هدف دوم دشمن، آسیب به تأسیسات هستهای کشور بود. اما به شهادت متخصصان فنی، تأسیسات حیاتی و راهبردی که در عمق زمین قرار دارند، آسیبی ندیدهاند. حتی مقام معظم رهبری نیز در پیام خود به همین نکته مهم اشاره کردند.
وی خاطرنشان کرد: هدف سوم آنها تضعیف توان موشکی و قدرت نظامی جمهوری اسلامی بود اما پاسخ قاطع ایران تنها با بهکارگیری بخشی از ظرفیت دفاعی باعث شد بخشهایی از خاک اسرائیل بهطور گسترده هدف قرار گیرد.
رستمی ادامه داد: به گفته خودشان تنها یکسوم ظرفیت ایران استفاده شد و این یعنی ما قدرت بیشتری برای مقابله داریم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه به افزایش محبوبیت رهبر انقلاب در سطح داخلی و بینالمللی اشاره کرد و گفت: مردمی که در برخی مقاطع بهدلیل فشارهای اقتصادی انتقاداتی داشتند در این مرحله با غیرت و عزت ملی وارد میدان شدند و از کشور و رهبری خود دفاع کردند.
چرا پاسخ ایران به تجاوز اسرائیل پس از شهادت فرماندهان مقاومت صورت گرفت؟
رستمی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا جمهوری اسلامی پس از شهادت چهرههایی چون سید حسن نصرالله یا اسماعیل هنیه اقدام متقابل انجام نداد، گفت: در آن زمان زمینه انسجام داخلی مهیا نبود برخی با شعارهایی مانند نه غزه، نه لبنان مانع شکلگیری جبههای واحد بودند. اما اکنون به لطف بیداری ملت، این انسجام ملی شکل گرفته و زمینه پاسخ قاطع فراهم شده است.
اقدامات مجلس در روزهای حساس
رستمی با اشاره به نقش مجلس شورای اسلامی در این مقطع حساس تصریح کرد: حتی در شرایط تهدید، نمایندگان با حضور فعال در صحن علنی مجلس مصوبات مهمی را به تصویب رساندند از جمله مصوبات مهم، طرح تعلیق همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی بود که با وجود فشارهای برخی دولتهای غربی مانند فرانسه، تصویب و به دولت ابلاغ شد.
وی افزود: همچنین قانون پهپادها در ۲۲ ماده تصویب شد که نقش مهمی در تنظیم سیاستهای آینده دفاعی خواهد داشت.
اهمیت راهبردی انرژی هستهای برای آینده کشور
نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسئله انرژی هستهای گفت: مسئله هستهای از دو منظر برای دشمن مهم است، نخست دستیابی ایران به بمب هستهای که در واقع خط قرمز غربیهاست اما مهمتر از آن، توانمندی ایران در تولید انرژی هستهای صلحآمیز است.
رستمی خاطرنشان کرد: طبق برنامه هفتم توسعه ایران باید ۳ هزار مگاوات برق هستهای تولید کند اما در حال حاضر ۵ هزار مگاوات در دستور ساخت قرار دارد. این در حالی است که هر کیلوگرم اورانیوم ۶۰ درصد، معادل انرژی یک میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر گازوئیل است. این بدان معناست که ایران میتواند از انرژی فسیلی عبور کرده و وارد مرحله نوینی از توسعه انرژی شود.
وی افزود: دشمنان میدانند در آیندهای نزدیک مسئله اصلی دنیا، انرژی خواهد بود. اگر ایران امروز به توان هستهای نرسد فردا در رقابت جهانی عقب خواهد ماند.
رستمی تاکید کرد: اگر دشمن بار دیگر خطایی مرتکب شود اینبار با قدرتی بالاتر و قاطعتر مواجه خواهد شد. پیروزی از آن ملت ایران است.