«عباس حیدری» کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، اظهار کرد: در پیامی که امام خامنه ای به مناسبت فرارسیدن اربعین شهادت جمعی از هممیهنان، سرداران با کفایت نظامی و دانشمندان برجستهی هستهای صادر کردند، شاهد بیان هفت ماموریت از سوی ایشان خطاب به اقشار مختلف مردم بودیم.
وی افزود: این پیام با ترکیبی از سوگ، بزرگداشت، حماسه و سیاستورزی و دوراندیشی، نقشهای برای عبور از این مرحله خطیر ارائه میدهد و بر مسئولیتپذیری جمعی تأکید میکند. بخشی از اهمیت آن در تحکیم پایههای نظام در شرایط فعلی و جهتدهی به افکار عمومی است.
حیدری گفت: مهمترین و اصلیترین بخش پیام مذکور، بخش انتهایی آن است که هفت تکلیف و وظیفه راهبردی و ملی معین شده و گروهها و اقشار مختلف، به شکل روشن و صریح، در این خصوص مورد خطاب قرار گرفتهاند. اولین آنها لزوم حفظ اتحاد ملی است که ایشان آن را «وظیفه یکایک ما» دانستهاند. اینکه همگان فارغ از اینکه که هستند، کجا هستند و چه مسئولیت و کار و جایگاهی دارند، درباره حفظ اتحاد ملی وظیفه دارند، به خودی خود نشانگر اهمیت کلیدی این تکلیف است.
این کارشناس مسائل سیاسی و اجتماعی عنوان کرد: مقام معظم رهبری در این پیام، بر حفظ اتحاد ملی، شتاب بخشی به پیشرفت دانش و فناوری توسط نخبگان علمی، حفظ عزت و آبروی کشور و ملت، توسط گویندگان و قلمزنان، مجهز کردن روزافزون کشور با ابزارهای حراست از امنیت و استقلال ملی توسط فرماندهان نظامی، جدیت و پیگیری و به نتیجه رساندن کارهای کشور توسط دستگاههای مسئول اجرائی، هدایت معنوی و نورانی کردن دلها و توصیه به صبر و سکینه و ثبات مردمی توسط روحانیون و در نهایت حفظ شور و شوق و شعور انقلابی توسط یکایک ما بویژه جوانان، هفت ماموریت اصلی رهبر معظم انقلاب در پیام اخیر معظمله خطاب به اقشار و آحاد مختلف جامعه بود.
حیدری افزود: پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی که امروز به مناسبت چهلمین روز شهادت «جمعی از هممیهنان عزیزمان، که در میان آنان سرداران با کفایت نظامی و دانشمندان برجستهی هستهای بودند»، اگر چه از لحاظ کمیت پیام بلندی نیست -کمتر از ۴۴۰ کلمه- اما از ابعاد مختلف دارای اهمیت و قابل تأمل است و از این منظر، یک پیام راهبردی است.
وی تصریح کرد: علاوه بر مخاطب داخلی پیام، میتوان گفت دشمن نیز به نحوی و بهطور غیرمستقیم مخاطب است. دشمنی که گمان میکرد با ترور و جنایت میتواند به اهداف پلید خود دست یابد و این نیز خیال میکند با فشار و تهدید میتواند شکست خود را جبران کند، باید بداند که «هر دو حرکت نظامی و علمی شتابندهتر از گذشته به سمت افقهای بلند پیش خواهد رفت»، و این یعنی جمهوری اسلامی ایران نه در حوزه هستهای که بهانه قدیمی دشمن است، تن به باجخواهی غرب میدهد و نه در حوزه فناوری های دفاعی و برد موشکهایش کوتاه میآید.
انتهای پیام/